Lansete de 3.90m...
Moderatori: gor965, florentiniuga
Lansete de 3.90m...
As vrea sa imi achizitionez 3 lansete de 3,90 si as fi dispus sa investesc cam 150 de euro pe buc. Ce sfat imi puteti da ? Astept raspunsurile voastre. Va multumesc !
Fish is my life !!!
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Lansete de 3.90m...
Cautati pe topicurile dedicate acestor subiecte si veti gasi o multime de comentarii si explicatii.
Folositi functia "Cautare avansata" din capul forumului pentru a gasi subiectele care va intereseaza.
Folositi functia "Cautare avansata" din capul forumului pentru a gasi subiectele care va intereseaza.
In functie de stilul tau de pescuit ,ti-as sugera sa te uiti dupa Daiwa Emblem (vezi cateva discutiiZainn scrie:As vrea sa imi achizitionez 3 lansete de 3,90 si as fi dispus sa investesc cam 150 de euro pe buc. Ce sfat imi puteti da ? Astept raspunsurile voastre. Va multumesc !
aici) ori,cu ceva bani in plus, dupa unul din modelele Free Spirit E class !
aveti si niste mulinete pentru daiwa emblem care sa se potriveasca bine de tot tot cam in 150 de euro va multumesc
Fish is my life !!!
beastmaster , daiwa emblem, sau nash ....asta as alege eu in banii astia in ordine asta
pai la daiwa emblem merge cu daiwa infinity nu?
Daca preferi fara baitrunner - Daiwa Emblem Pro 4500Zainn scrie:aveti si niste mulinete pentru daiwa emblem care sa se potriveasca bine de tot tot cam in 150 de euro va multumesc
Cu baitrunner clasic - Shimano BBRLC ,
Cu baitrunner integrat in tambur - SHIMANO Ultegra 12000XTA