cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Mai nasol e cand tre` sa dai curs nevoilor fiziologice. Alea mari.
I Fish. Therefore I am.
Am iesit 3 zile cu prieteni la Dunare intre Isaccea si Tulcea pe caldurile astea mari si in loc sa prindem peste am prins numai navoade ale "pescarilor'' . Toate locurile bune erau ocupate de plase,nu mai ai loc de ele ori unde te duci dai de asa zisii pescari profesionisti care au inceput sa faca legea in delta si nimeni nu face nimic. Dar pana la urma ne-am descurcat si am prins si ceva peste frumusel. Cu tantarii ne-am descurcat, costum de trening si masca de apicultor.
Peştele care scapă din undiţa pescarului este întotdeauna cel mai mare.
Ceva poze n-ai facut ?oliver scrie:Am iesit 3 zile cu prieteni la Dunare intre Isaccea si Tulcea pe caldurile astea mari si in loc sa prindem peste am prins numai navoade ale "pescarilor'' . Toate locurile bune erau ocupate de plase,nu mai ai loc de ele ori unde te duci dai de asa zisii pescari profesionisti care au inceput sa faca legea in delta si nimeni nu face nimic. Dar pana la urma ne-am descurcat si am prins si ceva peste frumusel. Cu tantarii ne-am descurcat, costum de trening si masca de apicultor.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Incerc sa le descarc din telefon.
Reteta de la lipoveni pentru tantari: 1/2 litru spirt medicinal, 1/2 litru otet. Amestecate bine si apoi te ungi cu solutia. Eu am folosit-o si da roade. Dar mirosul... nu mai comentez, asta e!
tuturor!
tuturor!
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
prima zi.
seara un vulcan intr-o radacina uscata. Produs folost inpotriva tantarilor.
Frumusei. In zilele urmatoare a mai intrat ceva ?oliver scrie: prima zi.
Unde ai dat Oliver? Pe ce brat, la ce Km?
Respect
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Au mai intrat 8 somotei la 1kg,si 2 ciortani cam la 1-1,5 kg.
Am pescuit pe bratul principal,pe la mila 47 mai sus de Tulcea.
Frumos rau pe Dunare si in Delta...Mi-ar place enorm sa ma mai duc, dar nu mai am cu cine. In urma cu ceva ani faceam cel putin o delta anual si o Dunare o data la doua saptamani. Pe Borcea, sau Alionte, Cernavoda sau Rasova.
Nu mergeam neaparat dupa peste cat dupa peisaj, natura, liniste, un gratar, o berica linistita fara muzica sau galagie...
Nu mergeam neaparat dupa peste cat dupa peisaj, natura, liniste, un gratar, o berica linistita fara muzica sau galagie...
Si departe de stresul cotidian ... un loc perfect de dat "CleanUp" la bibilica.Laurentiu scrie: Nu mergeam neaparat dupa peste cat dupa peisaj, natura, liniste, un gratar, o berica linistita fara muzica sau galagie...
Cireasha de pe briosha o punea cate un apel telefonic din partea vreunui colaborator care nu stia ca sunt in delta :
"Putem sa ne intalnim maine dimineata, ca sa discutam despre ... ?"
"Da, dar numai dupa ce lansez betzele."
Dezastru ... dezastru ... dezastru !!! De trei ori dezastru !
O furtuna, cum nu s-a mai pomenit, a maturat zona Pardina - Chilia. Deci sa nu va asteptati sa gasiti aceleasi locuri. Aproape toti arborii de pe mal, care furnizau, cat de cat, niscaiva umbra ... s-au dus. Inclusiv locul meu a ramas "chel".
Acuma ma intreb daca disparitia umbrei pe care o furnizau acesti arbori nu va afecta comportamentul crapilor.
O furtuna, cum nu s-a mai pomenit, a maturat zona Pardina - Chilia. Deci sa nu va asteptati sa gasiti aceleasi locuri. Aproape toti arborii de pe mal, care furnizau, cat de cat, niscaiva umbra ... s-au dus. Inclusiv locul meu a ramas "chel".
Acuma ma intreb daca disparitia umbrei pe care o furnizau acesti arbori nu va afecta comportamentul crapilor.
Mai mult ca sigur...