Salut...
Caut niste bete pentru pescuit la Dunare/Delta...ceva de 2,70 - 3 metri maxim... Nu vreau niste scule dedicate...doar pt. somn de la 30kg in sus sau doar pt. crap de la 10kg in sus...ci as vrea ceva allround ...sa imi permita sa arunc plumbii necesari pecuitului la Dunare dar sa aiba varful destul de sensibil sa semnalizeze trasaturile...
Ceva recomandari mi-ar prinde bine...sau ce folositi voi...!!!
Multumesc!
sfat lansete dunare
Moderatori: gor965, florentiniuga
sfat lansete dunare
today is the yesterday that tommorow won't count
Re: sfat lansete dunare
Hard Core e moale, la fel ca si Jaxon Power Tip.
Cauta ceva mai puternic.
Cauta ceva mai puternic.
Mai citeste o data prima postare ...ca scrie ca NU VREA bete dedicate ptr. peste mare, bla,bla,bla ...Neamtul scrie:Hard Core e moale, la fel ca si Jaxon Power Tip.
Cauta ceva mai puternic.
Da George, am vazut dar betele astea sunt foarte moi. Crystalis l-am avut in mana numai in magazin cand am vrut sa-l cumpar. Am renuntat cand am vazut cat de moale e. Hard Core e mai elastic decat chinezariile telescopice din piata cu varf din fibra galbena. Nu zic ca nu e buna sau rezistenta dar la un plumb de 90-100gr cam gafaie. Se face covrig daca pescuiesti in curent.
Ce model de Crystalis ai probat ? Frate-miu are Jaxon Digital Power Tip 3.00m de 50-150 gr si crede-ma, are varful ca de feeder dar segmentul de baza e tare rau. Modelul Digital a fost inlocuit de modelul Crystalis si ptr. fiecare tip de lungime sunt 3 tipuri de puteri de aruncare !Neamtul scrie:Da George, am vazut dar betele astea sunt foarte moi. Crystalis l-am avut in mana numai in magazin cand am vrut sa-l cumpar. Am renuntat cand am vazut cat de moale e. Hard Core e mai elastic decat chinezariile telescopice din piata cu varf din fibra galbena. Nu zic ca nu e buna sau rezistenta dar la un plumb de 90-100gr cam gafaie. Se face covrig daca pescuiesti in curent.
Fix ala de 3m si putere 50-150gr.
ma asteptam la ceva mai puternic.
Si mie imi place sa am varf sensibil dar nici chiar asa.
ma asteptam la ceva mai puternic.
Si mie imi place sa am varf sensibil dar nici chiar asa.