nada pt apa rece
Moderator: florentiniuga
Re: nada pt apa rece
eu stiu ca cu nada iute alungi albitura, inclusiv carasul si somnul. Carasul mananca cam orice, acum nu sunt foarte sigur pe acesta afirmatie.
- ingerasdefoc
- senior
hmmm ms pt parere.cred ca ai dreptate
Mai bine incearca scortisoara.
- ingerasdefoc
- senior
am folosit o nada pt caras pe care am umectat-o cu apa rezultata dintr-o infuzie de seminte de anason.rezultat : 18 kg de caras prins in 5 ore in 2 oameni doar la varga de 6 m.concluzie: anasonul face minuni
- ingerasdefoc
- senior
acuma sa nu-mi sariti in cap ca dc nu l-am eliberat.am pescuit sambata inainte de Florii si dak tot s-a mancat peste am facut si eu o pomana.au mancat peste multe guri,deci am facut un lucru bun zic eu
Benzar special concurs http://www.fisela.ro/produse/162/14253/ ... s-3kg.html
salut, as incerca si eu acuma anasonul, ce ziceti merge acuma in februarie? 1 martie ??
cu ce sa il combin? am inteles ca 3 linguri / kg, in orice tip de nada? gen nada usturoi? ori pe baza de alcool??
ori ma duc special concurs / special caras + anasonul ?
dar de tzuica in nada a incercat cineva?
tot la caras vreau sa ies si eu.
cu ce sa il combin? am inteles ca 3 linguri / kg, in orice tip de nada? gen nada usturoi? ori pe baza de alcool??
ori ma duc special concurs / special caras + anasonul ?
dar de tzuica in nada a incercat cineva?
tot la caras vreau sa ies si eu.
- tionis2000
- carpZone team
tuica in nada nu e utopie,dar sa nu te astepti sa prinzi fulger cu ea.tuica are rolul de a elibera aromele mai repede decat daca nu folosesti ,dar asta nu inseamna neaparat ca vei prinde.personal am incercat metoda si functioneaza dar nu intotdeauna.in plus daca ai o nada aromata deja cu arome usoare de fructe,miere,vanilie...nu iti recomand sa folosesti tuica.asa cum spune si walter tamas ,in anumite conditii aroma in exces dauneaza si poate scimba apetitul pestilor.este o discutie pe undeva cu o nada foarte puternica(la sirene) pe care cineva a incercat-o fara sa o amestece cu alte nade si vorba lui...pestii fugeau de nada si sareau pe malul celalalt.aroma trebuie sa fie placuta si destul de discreta incat sa nu te supere pe tine cand o mirosi.daca mirosul nadei iti ramane in nari si simti ca nu scapi de acel miros atunci sa nu te miri ca nu prinzi...