Bravo tie si
![Fir intins! ---<><](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/icon_fish.gif)
Moderator: vali003
Avem voie doar cu una ,am luat doua permise ,pina acum nu am avut probleme .mircea62 scrie:Noroc ca aveti voie doar cu 2lansete ca altfel nu stiu cum te descurcai.
Felicitari
Pai si pe la noi e cam la fel, multi isi scot cate zece permise ca sa poata da cu cate douazeci de lansete. Credeti ca este cineva care incalca legea ?vali003 scrie:Avem voie doar cu una ,am luat doua permise ,pina acum nu am avut probleme .mircea62 scrie:Noroc ca aveti voie doar cu 2lansete ca altfel nu stiu cum te descurcai.
Felicitari
Din punct de vedere legal ,ai dreptate ,dar tinind cont , eliberez tot ,poate primesc circumstante atenuantesorin1362 scrie:Pai si pe la noi e cam la fel, multi isi scot cate zece permise ca sa poata da cu cate douazeci de lansete. Credeti ca este cineva care incalca legea ?vali003 scrie:Avem voie doar cu una ,am luat doua permise ,pina acum nu am avut probleme .mircea62 scrie:Noroc ca aveti voie doar cu 2lansete ca altfel nu stiu cum te descurcai.
Felicitari