BClaudiu scrie:pt toti moldovenii si agaricii gen gogu pintenogu, pharao si bogdan carnat care au supto aiurea cu mine sau m-au acuzat aiurea sa stiti ca mitranescu a recunoscut in mail ca a avut niste boabe uleioase plus treaba cu vanzatorul tembel.
Asa ar trebui sa procedati si voi pt faptul ca ati jignit aiurea fara sa cunoasteti intamplarea, mai ales unii care sunt din moldova si nau vazut capitala decat la tv sau pharaoh care se da moderator de constanta corect dar partinitor.
Chiar daca nu am multa scoala. am mai multa minte demnitate si corectitudine decat multi dintre cei care au aruncat cu rahat in mine fara sa cunoasca datele problemei, numai de dragul de a se baga ca musca in fundu calului.
Prostule , nu trebuia ba sa mai zici ca nu ai multa scoala...SE VEDE ....si totusi hai sa te ajut ...ia d-aci un site
www.analfabeti.ro...cauta, si ai sa gasesti o sectiune numita
salvarea analfabetilor , la care te incadrezi cu succes , cu brio , magna cum laude*
![wink ;)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/3.gif)
.
Norocul vostru , frustratilor* , complexatilor* , analfabetilor* , este ca astia de sunt admini , nu va supun la inregistrarea pe forum la teste de limba romana , gramatica limbii romane , bunele maniere si ABC-ul purtarii intr-o societate, si nu in ultimul rand EXAMENUL PSIHOLOGIC . Irefutabil* , pe asta din urma il pici .
P.S.Corect , mi se spune polonezul...de la crenvurstii polonezi. Ghici ce am eu si seamana leit? Pofta buna!
*
magna cum laude* - Apreciere superlativă acordată la trecerea unui examen.
a fi frustrat* - 1. Stare de spirit negativa cauzata de subiectivismul celorlalti (nota red. : daca ailalti sunt obiectivi in aprecieri negative, atunci devii numai rusinat, nu frustrat)
2. Stare de spirit negativa cauzata de lipsa placerii (de ex, orgasm, dar nu numai )
3. Stare de spirit negativa cauzata de prea multe vise si stele verzi (sau cai pe pereti) neindeplinite.
4. Stare de spirit pozitiva cauzata de relatii interfamiliare (nora-soacra, mama-fiica, my bf versus my former bf, etc)
5. Stare de spirit indiferenta cauzata de persoane din anturaj (sefi, vecini, guverul Ponta, etc)
6. Stare fizica manifestata prin umeziri faciale, tremurici necontrolat ale membrelor, practicarea unor gesturi instinctiv-reflexive inutile (vorbitul singur cu oglinda, bautul {sau mancatul ciocolatei si/sau inghetatei} excesiv, mototolitul batistelor, etc)
Pe ansamblu, frustarea este un cliseu empatic/cognitiv caracteristic mamiferelor. Cel mai des este observat la bipede, de exemplu cimpanzeu, care tipa, se bate cu pumnii in piept si arunca cu obiecte in trecatori de cate ori nu-i iese lui pasienta.
complexat* - tendinte inconstiente care guverneaza atitudinile, comportamentele, visurile oamenilor. Psihanalistii clarifica cel mai bine notiunea de complex, considerandu-l drept o combinatie de trasaturi personale, de dorinte, emotii, sentimente, de atitudini afective contradictorii, intotdeauna inconstiente, care face parte integranta din personalitate. Complexul este o stare de a fi complet inutila, o activitate sado-maso consumatoare de timp si energie, o gandire exterminatoare de hormoni de fericire, o infranare a propriei libertati de exprimare, o bariera crancena intre tine si ceilalti. Pentru unii este foarte usor sa gaseasca defecte, peste defecte, peste defecte, pana simt ca se sufoca, le patrund adanc in pori si minte.
analfabet* - Persoană care nu stie sa scrie si sa citeasca; nestiutor de carte. Ignorant; incult
irefutabil* - Care nu poate fi combatut sau respins, de necombatut; absolut convingator.