banax helicon 5600nf
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: banax helicon 5600nf
ms de raspunsuri
- IULIAN C
- carpZone team
Dupa ce acest subiect a ajuns la 2 ani,va spun eu:5600nf,adica China=nici o diferenta fata de cele Koreea,care oricum se gasesc doar la mana-a doua!
Inca nu au obosit,le am de 2 ani,driluri pana la 18 kile,concursuri...etc.
Nedesfacute inca!
La defecte....precizez ca daca nu esti atent cand umblii la tambur si nu se "pupa" bine frana fata cu tesiturile axului,poti rata,ori se blocheaza in drill,ori elibereaza brusc...si ai tendinta sa dai vina pe mulineta,nu pe "cascatul" care a reglat-o!
Inca nu au obosit,le am de 2 ani,driluri pana la 18 kile,concursuri...etc.
Nedesfacute inca!
La defecte....precizez ca daca nu esti atent cand umblii la tambur si nu se "pupa" bine frana fata cu tesiturile axului,poti rata,ori se blocheaza in drill,ori elibereaza brusc...si ai tendinta sa dai vina pe mulineta,nu pe "cascatul" care a reglat-o!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- ttaavvii83
- membru activ
Acuma am achizitionat 2 bucati si nu sunt sigur de o chesti legata de aceste mulinete:Este normal sa aiba putin joc stanga-dreapta tamburu?Undeva la 5mm stanga si 5 mm dreapta?Multumesc
E normal.
Chiar si BBLC-ul are acest joc.
Da' ce, bblc-ul este etalon pt mulinete sau cum? Nu mai exista mulineta mai buna decat tractorul asta sovietic de-l tot folositi ca termen de comparatie...?Neamtul scrie:E normal.
din om , reusesti sa faci pescar(si vanator), dar din pescar(si vanator) om, NICIODATA !
sunt mulinete din aceeasi clasa... chiar sunt comparabile...
Critic echilibrat
- _lulupescar_
- senior
Deci se merita sa investesc in 4 buc de Banax?
http://myhobbystore.shopmania.biz/catal ... se-recente
http://ambientstyle.blogspot.ro/
Florin Pocris
0765242945
http://ambientstyle.blogspot.ro/
Florin Pocris
0765242945
Pentru pescarii de sambata ,duminica sint excelente poate doar pentru cei care mai presteaza si pe la concursuri,echipe sa nu fie fiabile deoarece le forjeaza la greu parerea mea ca marea majoritate care sint activi pe site-ri sint pescari care merg pe balti o data pe saptamana .
dupa nspe mii de an de la deschiderea subiectului zic si eu....am 4 bucati china....de 3 ani...fara probleme....tragi tractorul dupa tine cu ele....acu...tractor sa ai...fara joc, fara uzura...necuratate...merg foarte bine...daca mai gasiti pe undeva luati cu incredere...sunt niste mulinete foarte fiabile la banii la care lea-m gasit la vremea lor
sunt un
sunt un