Salutare din cate stiu si am citit crapul preferea boilesurile mai aromate mai "sofisticate " imi putei da ceva nume de boiless care m-ar ajuta. Din experienta voastra binenteles .
Respect !
Boiless secret ???
Moderator: florentiniuga
Boiless secret ???
Nu uita spune STOP BRACONAJULUI
Si in rest Fir intins !
Si in rest Fir intins !
- florian serban
- Veteran
Re: Boiless secret ???
detaliaza.Hoynarul scrie:Salutare din cate stiu si am citit crapul preferea boilesurile mai aromate mai "sofisticate " imi putei da ceva nume de boiless care m-ar ajuta. Din experienta voastra binenteles .
Respect !
asa ca raspuns general daca vrei sa pescuiesti izolat sunt indicate boiliesurile de mare atractie(un nivel mai ridicat de aroma,atractanti,etc)sau pop-up.
Boiliesurile CarpTec Spicy Squid au fost creeate folosind cele mai inalte tehnologii si arome testate dealungul timpului pentru a captura pestii in orice conditii, fie ca pescuiti in apa rece sau calda, pe lacuri sau rauri.
Mixul de baza a fost gandit pentru a face boiliesului o textura tare, dar cu propietati crescute pentru a lasa apa sa intre in boilies si a dizolva rapid aromele si atractantii pentru a deveni extrem de atractiv crapului.
A folosit careva din voi acest boiles? Merge bine si pe ape curgatoare ?
Mixul de baza a fost gandit pentru a face boiliesului o textura tare, dar cu propietati crescute pentru a lasa apa sa intre in boilies si a dizolva rapid aromele si atractantii pentru a deveni extrem de atractiv crapului.
Si in rest Fir intins !
Si in rest Fir intins !
- florian serban
- Veteran
sunt niste boiliesuri de atractie care se preteaza la partide scurte de pescuit de 12/24 ore.Hoynarul scrie:Boiliesurile CarpTec Spicy Squid au fost creeate folosind cele mai inalte tehnologii si arome testate dealungul timpului pentru a captura pestii in orice conditii, fie ca pescuiti in apa rece sau calda, pe lacuri sau rauri.
Multumesc pt informatie imi este foarte utila.
Respect !
Respect !
Si in rest Fir intins !
Si in rest Fir intins !