bine v-am gasit!
- baracuda64
- junior
bine v-am gasit!
sunt un pescar ce incearca sa imbine utilul cu complicata viata a pescarului. imi plac toate genurile de pescuit(mai putin muscaritul pe care nu am avut unde sa il practic),si incerc sa aduc cite ceva ,cred eu, bun si nou pe piata chinezariilor...
- Ion Mironov
- Partener
Re: bine v-am gasit!
bine ai venit.navigare placuta
bine ai venit !
din om , reusesti sa faci pescar(si vanator), dar din pescar(si vanator) om, NICIODATA !
Bine ai venit printre noi
Nu uita spune STOP BRACONAJULUI
Si in rest Fir intins !
Si in rest Fir intins !
Buna asta! Ca toate celelalte, dealtfel ...Hoynarul scrie:Bine ai venit printre noi
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Dragul meu sorin u zici ca ai 49 de ani din cate vad eu dar am observat ca u stai cam rau cu respectul deci daca nu ai cu cine te certa eu te sfatuiesc sa mergi pe o balta sau un rau vreo 3-4 luni sa iti revi frate si nu mai incepe a jigni persoanele sau daca asta iti sta in caracter lasate frate
Si in rest Fir intins !
Si in rest Fir intins !
Se pare ca ai inceput cu stangul, mai draga !!!Hoynarul scrie:Dragul meu sorin u zici ca ai 49 de ani din cate vad eu dar am observat ca u stai cam rau cu respectul deci daca nu ai cu cine te certa eu te sfatuiesc sa mergi pe o balta sau un rau vreo 3-4 luni sa iti revi frate si nu mai incepe a jigni persoanele sau daca asta iti sta in caracter lasate frate
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
-
- VIP+++
bravos tinere fi barbata !Hoynarul scrie:Dragul meu sorin u zici ca ai 49 de ani din cate vad eu dar am observat ca u stai cam rau cu respectul deci daca nu ai cu cine te certa eu te sfatuiesc sa mergi pe o balta sau un rau vreo 3-4 luni sa iti revi frate si nu mai incepe a jigni persoanele sau daca asta iti sta in caracter lasate frate
pssss
sa nu te superi pa mine da sa mori o daca avataru tau nu ie da furat ca mai ie unu pa forume care are la fel si daca nui zici si lu ala ca Bine ai venit ! nici nu te mai salut !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
sorin1362 Nu eu am incetut cu stangul dar u nu sti arata putin respesct pentru ceilalti chear daca esti mai mare ca mine cred ca merit putin respect. Eu merg pe conceptia respecta pentru a fi respectat. Nu te supara dar asta e adevarul sper sa ai bafta mare in tot ce faci
Si in rest Fir intins !
Si in rest Fir intins !
gogu steriade pe unde e ala sa il salut putin
Si in rest Fir intins !
Si in rest Fir intins !