salut,
am de ales intre:
-Daiwa Exceler 2,10m/2-10g
-Lanseta Energoteam Spin Blade 0-10g 2,10m (asta am avut-o, am fost ff multumit de ea, sunt in dubiu daca s-o mai cumpar ori ba )
-Lanseta ET Skill I 2.10 ml, 2-10 gr
-Lanseta Cormoran K-Don Spin 2,05m/2-15gr
-Lanseta Shimano Clarus 210M (un pic depaseste bugetul)
-sau alta optiune pina in 250 lei...
O parere , ar fi de mare ajutor, daca ati avut sau aveti cel putin una sau ati pescuit cu mai multe din cele de mai sus...
parere achizitie bat clean -spining
parere achizitie bat clean -spining
Suntem in stare sa taiem copacul vecinului, pentru a ne face un gratar!
Sa cautam sa ne pazim nu prin strasnicia legilor, ci prin corectitudinea faptelor noastre(Tucidide)
Sa cautam sa ne pazim nu prin strasnicia legilor, ci prin corectitudinea faptelor noastre(Tucidide)
Re: parere achizitie bat clean -spining
...aici nimeni nu pescuieste la clean cu rotative si microvoblere?!?
Suntem in stare sa taiem copacul vecinului, pentru a ne face un gratar!
- Ionut the carp
- senior
http://www.peapa.ro/produs/9759/Lanseta ... Okuma.html
am renuntat la bete de 4-5 ori mai scumpe (adica am avut si le-am vandut) in detrimentul asteia... o folosesc atat la clean/biban cat si la salau si stiuca pe lacuri... in opinia mea cei de la okuma au dat lovitura cu batul asta...
am renuntat la bete de 4-5 ori mai scumpe (adica am avut si le-am vandut) in detrimentul asteia... o folosesc atat la clean/biban cat si la salau si stiuca pe lacuri... in opinia mea cei de la okuma au dat lovitura cu batul asta...
Salut.
Folosesc o Lanseta Daiwa Exceler 2,10m/2-10g si una de 2.70m/10-40g. Foarte bune. Le-am combinat cu o Daiwa CERTATE 2500-R si isi fac toti banii! Mono mai gros de 0.20mm nu am pus niciodata si nu am scapat nici stiuca, nici somn la 7 kg nici novac la 4.5 kg (novacul luat cu lingura oscilanta de coada).
Ai control foarte bun cu betele astea, in special cu cel de 2.70 m. Eu il prefer o lanseta mai lunga chiar si cand dau din barca.
Numai bine.
Folosesc o Lanseta Daiwa Exceler 2,10m/2-10g si una de 2.70m/10-40g. Foarte bune. Le-am combinat cu o Daiwa CERTATE 2500-R si isi fac toti banii! Mono mai gros de 0.20mm nu am pus niciodata si nu am scapat nici stiuca, nici somn la 7 kg nici novac la 4.5 kg (novacul luat cu lingura oscilanta de coada).
Ai control foarte bun cu betele astea, in special cu cel de 2.70 m. Eu il prefer o lanseta mai lunga chiar si cand dau din barca.
Numai bine.