cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
- tzu_tzu_rel
- senior
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Bine rumenit, pieltita aia crocanta...face toti banii !
- tzu_tzu_rel
- senior
- tzu_tzu_rel
- senior
Si piesa completa ! Mai am poze , dar pe alt telefon. Alea is pentru carcotasi, cu cantarire..si altele...care nu cred.
De fapt, e simplu ! ... Am prins ''monstrul'' !
De fapt, e simplu ! ... Am prins ''monstrul'' !
SUPER,SUPER,SUPER, .
- tzu_tzu_rel
- senior
Daca dam la o parte tantarii, taunii si canicula, aaaa eram sa uit si berea calda, idem spritul...a fost bine.. data viitoare am sa cumpar o lada frigorifica adevarata..de la Coleman, 5 zile ai garantat gheata..
Un generator, 5 litri de benzina pe saptamana si o chestie d"asta si gata cu berea rece.
- tzu_tzu_rel
- senior
Nu spun ca nu e buna, e chiar foarte buna ! Dar prefer linistea..si daca mai car si astea dupa mine, adio spatiu in masina ...
Felicitari, Alex !
Banuiesc ca nu te-ai riscat sa mergi fara PG pe Chilia. Cineva mi-a spus ca pentru obtinerea PG-ului poti prezenta atat copie dupa ANPA, cat si copie dupa ARBDD. Este adevarat ca e acceptata oricare din cele doua variante ?
Banuiesc ca nu te-ai riscat sa mergi fara PG pe Chilia. Cineva mi-a spus ca pentru obtinerea PG-ului poti prezenta atat copie dupa ANPA, cat si copie dupa ARBDD. Este adevarat ca e acceptata oricare din cele doua variante ?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Mai Alex explica-mi si mie cum ai rezistat tantarilor?Pe mine m-au nenorocit ,asa ceva nu am vazut de cati ani merg in Delta ,apropo aseara am ajuns si eu acasa de pe Sf. Ghe.
MERCEDES S
- tzu_tzu_rel
- senior
Intocmai, am fost fara p.g., permis A.N.P.A. am dar nu au ajuns cartonasele, am doar chitanta, doar colegul meu avea cartonasul, doar el avea p.g. Cand m-au legitimat, m-au intrebat de permis si p.g. , le-am raspuns doar, ''eu sunt asistent, nu pescuiesc'' am mers la risc...era sambata si era inchis la A.R.B.D.D..sorin1362 scrie:Felicitari, Alex !
Grea intrebare...pai umblam ''amortit'' ziua..niste paharele de rachiu, vin..si stateam imbracat, ma coceam, curgeau siroaiele de pe mine..inclusiv noaptea..cosmin mihut scrie:Mai Alex explica-mi si mie cum ai rezistat tantarilor?Pe mine m-au nenorocit ,asa ceva nu am vazut de cati ani merg in Delta ,apropo aseara am ajuns si eu acasa de pe Sf. Ghe.
Stateam in fumul dens ...ma plesneam cu basca...mai dadeam niste Autan...grea boala pescuitul asta...sa zicem ca sunt mai ...''barbat'' si indur.. Asta al meu, era terminat..avea niste balnde, se scarpina incontinuu... da-i cu spirt, cu pulover vara !
Nea` Cosmin, te asteptam cu povestile...eu am spart gheata, vedem care-s urmatorii ''norocosi'' care vin dezvirginati din Delta !
Cosmine, doar te-am avertizat . Oare cand s-or mai potoli? Ca vreau sa mai bag o iesire de weekend.cosmin mihut scrie:Mai Alex explica-mi si mie cum ai rezistat tantarilor?Pe mine m-au nenorocit ,asa ceva nu am vazut de cati ani merg in Delta ,apropo aseara am ajuns si eu acasa de pe Sf. Ghe.
I Fish. Therefore I am.
Mariuse, stai calm ... ca te-a suge tantarimea de te'i intoarce in sarcofag acasapharaoh scrie:... Oare cand s-or mai potoli? Ca vreau sa mai bag o iesire de weekend.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Nu prea au ce sa suga la mine . Oricum, rezist, nu-i bai, am rezistat si data trecuta, doar ca e foarte incomod si nu poti sa-ti vezi de pescuit cum trebuie din cuza lighioanelor.
I Fish. Therefore I am.
- tzu_tzu_rel
- senior
Te imbraci in alb, poate s-or speria..cica ei trag la culori inchise, la cele deschise fug de mama focului... Sau iei o perdea si te bagi acolo...si cum iesi afara, ca-ti trage vreun crap, cine stie..atunci sa vezi belea..napadesc pe tine spahii...stau pe la colt, te asteapta