CUPA HAGIESTI 1 2012
Moderator: florentiniuga
Re: CUPA HAGIESTI 1 2012
LISTA PARTICIPANTI :
1. Margarit Cristian + Mihai Suteu...............achitat avans 16.05/ integral 26.06
2. Moise Alexandru+Burdel Radu................achitat avans 20.05
3. Bassula Roberto + Cosmin Radu..............achitat avans 21.05
4. Ciotoran Marian+Tudosa Razvan.............achitat avans 25.05
5. Bodescu Daniel+Ciotoran Ghe................achitat avans 25.05
6. Ionut Nistor + Victor Conta...................achitat avans 28.05
7. Onaca Adrian+ Paul Rusu.....................achitat avans 29.05 / integral 15.06
8. Andreescu Tudor + Mitica Minca.............achitat avans 30.05
9. Mihai Adrian + Mitrache Daniel..............achitat avans 08.06
10. Vasile Cornel + partener......................achitat avans 12.06
11. Mario + partener..............................achitat integral 12.06
12. Paduraru Georgian + Mihai Cristi............achitat avans 13.06
13. Chisavu Madalin + Ciolacu Adrian……………..achitat avans 18.06
14. Ene Cristian + Ciubo………………………..achitat avans 20.06
15. Baba Iulian + Caciureac …………………….achitat avans 20.06
16. Ciprian Cramer + partener ...........................achitat avans 21.06
17.Preda Florian + Parvanel Ionut.......................achitat avans 22.06
18.Avram Claudiu ..............................................achitat avans 25.06
19.Gheorghe Laurentiu + partener ........................achitat avans 25.06
20.Soare Florentiu+Ion Laur..................................achitat avans 25.06
21.Duduman + Stancu.......................................achitat integral 26.06
1.Raphael Postu + partener
2.Cristian Niculae + Gabriel Ilies
3.Ciupag Nicolae + Istrate Florin
4.Badi Catalin + partener
5.Stroia Sorin + partener
6.Ristea Marian + partener
7.Dan Cernea
8.Ionescu Marian
9.Sarbu C-tin si Dobrescu Iulian
Locul este garantat doar de platirea avansului de 150 RON
1. Margarit Cristian + Mihai Suteu...............achitat avans 16.05/ integral 26.06
2. Moise Alexandru+Burdel Radu................achitat avans 20.05
3. Bassula Roberto + Cosmin Radu..............achitat avans 21.05
4. Ciotoran Marian+Tudosa Razvan.............achitat avans 25.05
5. Bodescu Daniel+Ciotoran Ghe................achitat avans 25.05
6. Ionut Nistor + Victor Conta...................achitat avans 28.05
7. Onaca Adrian+ Paul Rusu.....................achitat avans 29.05 / integral 15.06
8. Andreescu Tudor + Mitica Minca.............achitat avans 30.05
9. Mihai Adrian + Mitrache Daniel..............achitat avans 08.06
10. Vasile Cornel + partener......................achitat avans 12.06
11. Mario + partener..............................achitat integral 12.06
12. Paduraru Georgian + Mihai Cristi............achitat avans 13.06
13. Chisavu Madalin + Ciolacu Adrian……………..achitat avans 18.06
14. Ene Cristian + Ciubo………………………..achitat avans 20.06
15. Baba Iulian + Caciureac …………………….achitat avans 20.06
16. Ciprian Cramer + partener ...........................achitat avans 21.06
17.Preda Florian + Parvanel Ionut.......................achitat avans 22.06
18.Avram Claudiu ..............................................achitat avans 25.06
19.Gheorghe Laurentiu + partener ........................achitat avans 25.06
20.Soare Florentiu+Ion Laur..................................achitat avans 25.06
21.Duduman + Stancu.......................................achitat integral 26.06
1.Raphael Postu + partener
2.Cristian Niculae + Gabriel Ilies
3.Ciupag Nicolae + Istrate Florin
4.Badi Catalin + partener
5.Stroia Sorin + partener
6.Ristea Marian + partener
7.Dan Cernea
8.Ionescu Marian
9.Sarbu C-tin si Dobrescu Iulian
Locul este garantat doar de platirea avansului de 150 RON
in cazul in care cei care au anuntat telefonic ca platesc direct pe balta nu se prezinta si raman locuri neocupate
premiile vor fi asa :
LOCUL 1 : 700 LEI + cupe + 3 partide de pescuit + produse sponsori(Beldiman fishing si Carp-one)
LOCUL 2 : 600 LEI + cupe + 2 partide de pescuit + produse sponsori(Beldiman fishing si Carp-one
LOCUL 3 :500 LEI + cupe +1 partida de pescuit + produse sponsori(Beldiman fishing si Carp-one
CAPTURA 400 LEI + cupe+ 1 partida de pescuit + produse sponsori(Carp-one)
premiile vor fi asa :
LOCUL 1 : 700 LEI + cupe + 3 partide de pescuit + produse sponsori(Beldiman fishing si Carp-one)
LOCUL 2 : 600 LEI + cupe + 2 partide de pescuit + produse sponsori(Beldiman fishing si Carp-one
LOCUL 3 :500 LEI + cupe +1 partida de pescuit + produse sponsori(Beldiman fishing si Carp-one
CAPTURA 400 LEI + cupe+ 1 partida de pescuit + produse sponsori(Carp-one)
cum sa terminat?
inca mai numara numara si cintaresc sutele de crapi prinsi la acest concursmosharu scrie:cum sa terminat?
imi pare rau pt acei concurenti ai acestui concurs care des au vazut si au fost informati pe diverse saituri de profil in legatura cu asa mult "laudata si apreciata"balta hagiesti au crezut ca sint doar rautati ale unor pescari "frustrati" care nu stiu a pescui .
Unde e oare pestele ala mult din balta cu care se lauda patroni si organizatorul acestui concurs
- georgemarian
- Veteran
A fost un concurs unde peste doar a sarit,a facut un spectacol in sarituri pacat ca asta nu sa punctat!!!
Era de asteptat oricum...
Era de asteptat oricum...
Macar primele 3 pozitii si cantitatile de peste prins putem sa le aflam ?
cred ca au fost in total de 8kg si ceva peste prins pe toata durata concursului,captura in jur de 2.85kg, si castigatorul dupa spusele unui prieten,in jur de 5kg si ceva, eu nu am mai rezistat si am plecat pe la ora 3, multi au plecat.
Era de asteptat... ma felicit ca am renuntat sa mai particip inainte sa inceapa concursul dupa 2 antrenamente de 24 ore cu cate 2 bonuri platite in care am esuat groaznic in a prinde ceva...
Baltile de la Hagiesti, pt mine, se inscriu in lunga lista de balti de evitat clar!
Baltile de la Hagiesti, pt mine, se inscriu in lunga lista de balti de evitat clar!
Critic echilibrat
cu toate ca crapul a refuzat sa manance au fost si cativa care au reusit sa prinda...podiumul a fost asa :
Locul 1 si Marea captura .........Ionut Nistor si Victor Conta
Locul 2....................................Avram Claudiu
Locul 3....................................Duduman Florin si Stancu Nicusor
felicitari tuturor
Locul 1 si Marea captura .........Ionut Nistor si Victor Conta
Locul 2....................................Avram Claudiu
Locul 3....................................Duduman Florin si Stancu Nicusor
felicitari tuturor
si de ce nu ne spui si cantitatile cu care s-a castigat acest concurs? si captura?
Critic echilibrat
zaky scrie:inca mai numara numara si cintaresc sutele de crapi prinsi la acest concursmosharu scrie:cum sa terminat?
imi pare rau pt acei concurenti ai acestui concurs care des au vazut si au fost informati pe diverse saituri de profil in legatura cu asa mult "laudata si apreciata"balta hagiesti au crezut ca sint doar rautati ale unor pescari "frustrati" care nu stiu a pescui .
Unde e oare pestele ala mult din balta cu care se lauda patroni si organizatorul acestui concurs
ca sa iti raspund tot ironic ...pestele este in balta, dar este acoperit de apa...filmarile sunt pe youtube..sau crezi cumva ca sunt trucate....sau a bagat pestele dupa care l au scos,special sa nu se prinda mai nimic la concurs...
cui crezi ca ia picat bine ca pestele nu a mancat la concurs? si ca o ironie pe hagiesti 2 a mers foarte bine....
cand am fost la mosharu sa iau premiile mi a zis asa..."aveti grija cu utimul transport de peste bagat pentru ca ala nu o sa puna botul ,ba mai mult o sa l zapaceasca si pe ala din balta"...din pacate a avut dreptate...ultimul transport de peste a fost bagat vineri pe 22.06
pentru ca n au niciun fel de importanta...osc1or scrie:si de ce nu ne spui si cantitatile cu care s-a castigat acest concurs? si captura?
si inca ceva...mi se pare mie sau o cauti cu mine????
ca sa iti raspund tot ironic ...pestele este in balta, dar este acoperit de apa...filmarile sunt pe youtube..sau crezi cumva ca sunt trucate....sau a bagat pestele dupa care l au scos,special sa nu se prinda mai nimic la concurs...
cui crezi ca ia picat bine ca pestele nu a mancat la concurs? si ca o ironie pe hagiesti 2 a mers foarte bine....
cand am fost la mosharu sa iau premiile mi a zis asa..."aveti grija cu utimul transport de peste bagat pentru ca ala nu o sa puna botul ,ba mai mult o sa l zapaceasca si pe ala din balta"...din pacate a avut dreptate...ultimul transport de peste a fost bagat vineri pe 22.06[/quote]
sau bagat citeva sute de kg de peste care inflorit (ca de nu degeaba se zice ca pescari sunt mincinosi) sa u transformat in citeva tone care in citeva zile au ajuns in tigaie,si acum tot traiti din amintirea celor citeva "tone" de peste bagate si plecate de mult din balta,daca era asa peste mult in balta era imposibil sa nu se prinda magar 70-80 kg de peste nu 8kg cum sa prins
cand am fost la mosharu sa iau premiile mi a zis asa..."aveti grija cu utimul transport de peste bagat pentru ca ala nu o sa puna botul ,ba mai mult o sa l zapaceasca si pe ala din balta"...din pacate a avut dreptate...ultimul transport de peste a fost bagat vineri pe 22.06[/quote]
sau bagat citeva sute de kg de peste care inflorit (ca de nu degeaba se zice ca pescari sunt mincinosi) sa u transformat in citeva tone care in citeva zile au ajuns in tigaie,si acum tot traiti din amintirea celor citeva "tone" de peste bagate si plecate de mult din balta,daca era asa peste mult in balta era imposibil sa nu se prinda magar 70-80 kg de peste nu 8kg cum sa prins
zaky scrie:ca sa iti raspund tot ironic ...pestele este in balta, dar este acoperit de apa...filmarile sunt pe youtube..sau crezi cumva ca sunt trucate....sau a bagat pestele dupa care l au scos,special sa nu se prinda mai nimic la concurs...
cand am fost la mosharu sa iau premiile mi a zis asa..."aveti grija cu utimul transport de peste bagat pentru ca ala nu o sa puna botul ,ba mai mult o sa l zapaceasca si pe ala din balta"...din pacate a avut dreptate...ultimul transport de peste a fost bagat vineri pe 22.06
sau bagat citeva sute de kg de peste care inflorit (ca de nu degeaba se zice ca pescari sunt mincinosi) sa u transformat in citeva tone care in citeva zile au ajuns in tigaie,si acum tot traiti din amintirea celor citeva "tone" de peste bagate si plecate de mult din balta,daca era asa peste mult in balta era imposibil sa nu se prinda magar 70-80 kg de peste nu 8kg cum sa prins[/quote]
trec peste polemicile dintre voi si, ca om batran va zic asa:
1: nu conteaza cat sa prins. sa castigat cu....cat sa castigat. ( va dat prin cap sa folositi montura zig-rig daca sarea pestele??? )
2. la un concurs european prin franta,pe un lac de renume , NU sa prins nimic 3 zile si locurile s-au tras la sorti....deci...
3. naspa asta cu popularea in ziua concursului...
4. hagiestiul, este o balta comerciala...la ce va asteptati??? sa fie vreun doripesco?
1: nu conteaza cat sa prins. sa castigat cu....cat sa castigat. ( va dat prin cap sa folositi montura zig-rig daca sarea pestele??? )
2. la un concurs european prin franta,pe un lac de renume , NU sa prins nimic 3 zile si locurile s-au tras la sorti....deci...
3. naspa asta cu popularea in ziua concursului...
4. hagiestiul, este o balta comerciala...la ce va asteptati??? sa fie vreun doripesco?