permisul graniceresc
- florentin giurgiu
- junior
permisul graniceresc
va rog sa-mi spuneti daca a aparut vreo modificare sau abrogare la art 17 din decretul61\1981 privind posesia obligatorie la ''Frontiera Romaniei'' a permisului graniceresc sunt din giurgiu si ma gindesc ca nu mai este normal sa fiu legitimat de politia de frontiera atita timp cit trecem pe baza B.I. in tara vecina
nu vad ce rost mai are permisul graniceresc
va multumesc
va multumesc
Pescuitul sportiv in apele frontiera de stat se avizeaza de Inspectoratul Judetean al politiei de frontiera conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 105 din 27 iunie 2001 privind frontiera de stat a Romaniei.florentin giurgiu scrie:va rog sa-mi spuneti daca a aparut vreo modificare sau abrogare la art 17 din decretul61\1981 privind posesia obligatorie la ''Frontiera Romaniei'' a permisului graniceresc sunt din giurgiu si ma gindesc ca nu mai este normal sa fiu legitimat de politia de frontiera atita timp cit trecem pe baza B.I. in tara vecina
va multumesc
- ROSCA MIREL
- senior
Re: permisul graniceresc
Politia de frontiera încaseaza bine mersi suma de 5 lei ron pentru viza permiselor de granita. Ei spun că legea nu s-a modificar si că suma trebuie plătită altfel nu vizeaza pemisul. Mircea :oops:
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
Politia de frontiera încaseaza bine mersi suma de 5 lei ron pentru viza permiselor de granita. Ei spun că legea nu s-a modificar si că suma trebuie plătită altfel nu vizeaza pemisul. Mircea :oops:
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
Asociatia noastra asigura membrilor sai permisul de frontiera(PG) in judetele Giurgiu si Calarasi.
In aceste judete nu se percepe taxa de 5 Roni cum se percepe la Prut de exemplu.
Nu am inteles de ce fiecare inspectorat judetean al politiei de frontiera aplica legea dupa bunul lui plac,iar noi nu avem incotro daca vrem PG-ul la ei platim.
Nu vreau sa va spun cite greutati am intimpinat noi anul trecut pina am reusit sa spargem monopolul AJVPS-ului la Calarasi,Nu putea viza nimeni PG-ul la ei daca nu era membru al AJVPS dar slava domnului s-a rezolvat si asta.
In aceste judete nu se percepe taxa de 5 Roni cum se percepe la Prut de exemplu.
Nu am inteles de ce fiecare inspectorat judetean al politiei de frontiera aplica legea dupa bunul lui plac,iar noi nu avem incotro daca vrem PG-ul la ei platim.
Nu vreau sa va spun cite greutati am intimpinat noi anul trecut pina am reusit sa spargem monopolul AJVPS-ului la Calarasi,Nu putea viza nimeni PG-ul la ei daca nu era membru al AJVPS dar slava domnului s-a rezolvat si asta.
Vasile Mitrea
am o intrebare de ce nu putem cu o viza de PG din ori ce jud nu este valabila in toata tara ca si un permis talon sau carte de identitate mi se pare absurd sa vina in spatele tau si sa ti spuna AMENDA caai trecut de tabla dintre jud ar trebui interesat eventual o emisiune pe tema asta MULTUMESC
Intrucit fiecare judet are o baza de date cu cei care au acces(permis graniceresc sau PG.)si este mult mai usor de supraveghiat o anumita portiune decit toata granita de stat a Romaniei. Problema este ca in unele judete se plateste viza si in altele nu,am intrebat si mi s-a spus ca acolo unde este granita cu uniunea nu se plateste iar unde este granita cu restul statelor nemembre se plateste. Mie unul mi sa parut un raspuns pueril.
Vasile Mitrea