Buna ziua,la inceputul lui august plec cu doi prieteni in delta,unde pot sa ma duc sa imi fac un permis?stauaproape de bucuresti...partida dureaza aproximativ 4 zile,asa ne'am propus!
Cat mar costa tot?Multumesc
Permis delta
Moderator: Sebastian
Re: Permis delta
In Tulcea la ARBDD, costa 30 lei pe an plus 15 lei intrarea in Delta pe saptamana si 10 lei daca intri cu masina sau barca.georgemarian scrie:Buna ziua,la inceputul lui august plec cu doi prieteni in delta,unde pot sa ma duc sa imi fac un permis?stauaproape de bucuresti...partida dureaza aproximativ 4 zile,asa ne'am propus!
Daca mergi pe Chilia mai trebuie si PG-ul care-i gratis.
- georgemarian
- Veteran
Deci pot sa imi fac in tulcea...pe sf gheorghe cred ca ne ducem:)gazaru scrie:In Tulcea la ARBDD, costa 30 lei pe an plus 15 lei intrarea in Delta pe saptamana si 10 lei daca intri cu masina sau barca.georgemarian scrie:Buna ziua,la inceputul lui august plec cu doi prieteni in delta,unde pot sa ma duc sa imi fac un permis?stauaproape de bucuresti...partida dureaza aproximativ 4 zile,asa ne'am propus!
Daca mergi pe Chilia mai trebuie si PG-ul care-i gratis.
Multumesc mult
In Tulcea pe faleza, cum te uiti la Dunare (port) in partea stanga .
Program L-V 08-16 , Sambata 08-14, Duminica inchis.
Cel de la ANPA nu este valabil in Delta.
- georgemarian
- Veteran
Ok,sper sa nimeresc,mai intreb daca este...multumesc frumos!gazaru scrie:In Tulcea pe faleza, cum te uiti la Dunare (port) in partea stanga .