Am cumparat un set de senzori hakuyo cu statie, sunt 4buc ai setului si inca 2buc cumparati separat.
la cei 4 ai setului, dupa trasatura ramane aprins si licare cel din stinga (aprox 20sec), la aia doi dupa trasatura licare amandoua ledurile circa 20sec. Se pot seta sa aiba toti luminile pe trasatura la fel?
Va multumesc si astept un raspuns concret de la cei care folosesc asa ceva.
senzori hakuyo cu statie 4+2
Re: senzori hakuyo cu statie 4+2
am sunat dar nu stiu ce sa imi spunaosc1or scrie:suna la magazin la dan mitranescu si te ajuta el
Trebuie sa vorbesti direct cu Dan. Incearca sa-i dai un PM.
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny
Anghel Saligny
- FishermansDream
- utilizator
- Dan Mitranescu
- Partener
Banuiesc este vorba despre acest set :conirdr scrie:Am cumparat un set de senzori hakuyo cu statie, sunt 4buc ai setului si inca 2buc cumparati separat.
la cei 4 ai setului, dupa trasatura ramane aprins si licare cel din stinga (aprox 20sec), la aia doi dupa trasatura licare amandoua ledurile circa 20sec. Se pot seta sa aiba toti luminile pe trasatura la fel?
http://danmitranescu.ro/97-506/AVERTIZO ... HAKUYO.php
La acest model in momentul care avertizorul este actionat licare ledul din dreapta , iar cel din stanga se aprinde continuu si ramane asa 20 - 30 s . Luminile se comporta identic si pe avertizorii ce se pot atasa ulterior.
Intrebarea mea este de unde si cand ati cumparat statia si avertizorii adaptabili. Poate sunt loturi diferite . Eu ce am in magazin am explicat mai sus cum se comporta .
Sunt sh, este modelul fara mufa pentru swinger si au vechime aproape un an. Asa se comporta cei 4 cu statie. La aia doi dupa trasatura licare ambele leduri 20sec.Dan Mitranescu scrie:Banuiesc este vorba despre acest set :conirdr scrie:Am cumparat un set de senzori hakuyo cu statie, sunt 4buc ai setului si inca 2buc cumparati separat.
http://danmitranescu.ro/97-506/AVERTIZO ... HAKUYO.php
La acest model in momentul care avertizorul este actionat licare ledul din dreapta , iar cel din stanga se aprinde continuu si ramane asa 20 - 30 s . Luminile se comporta identic si pe avertizorii ce se pot atasa ulterior.
Intrebarea mea este de unde si cand ati cumparat statia si avertizorii adaptabili. Poate sunt loturi diferite . Eu ce am in magazin am explicat mai sus cum se comporta .