Multumesc de informatie Iulian. Cred ca in ultima treime spre varf are vreo 60 cm. sau chiar mai mult. O sa masor, asa din curiozitate.iulian petre scrie:--------cristian505ro scrie:
Am inteles dar nu sunt foarte sigur ca ar fii unele concursuri unde regulamentul il interzice.
ai inteles bine .In regulamentul de la calificari cips-fips zice ca ai voie cu "rachete de nadire cu diametru interior de maxim 50 mm si lungime de maxim 200 mm aruncate cu ajutorul unei lansete"
Se pare ca interiorul este mai mare.
Racheta nadire "SPOMB"- informatii utilizatori
- cristian505ro
- Veteran
Re: Racheta nadire "SPOMB"- informatii utilizatori
Cristian Bebesel
- iulian petre
- Veteran
Am devenit dependent de acesta unealta si ma tot gandesc cu sa o mai "subtiez" sa fie in parametrii ceruti . Ma gandeam ca a/s castiga bine daca a/s face o matrita cu diametrul mai mic ca drept sa/ti spun nu prea se justifica pretul asa mare pentru un plastic si cateva arculete . O idee buna de afacere
- cristian505ro
- Veteran
Da asta da afacere!iulian petre scrie:Am devenit dependent de acesta unealta si ma tot gandesc cu sa o mai "subtiez" sa fie in parametrii ceruti . Ma gandeam ca a/s castiga bine daca a/s face o matrita cu diametrul mai mic ca drept sa/ti spun nu prea se justifica pretul asa mare pentru un plastic si cateva arculete . O idee buna de afacere
De subtiat o subtiezi la exterior, dar am impresia ca interiorul se masoara si nu prea ai ce-i face,eu am masurat-o acum si diametrul interior maxim e 62 mm iar exterior 64 mm.
Cristian Bebesel
- iulian petre
- Veteran
Romanul este inventiv asa ca toata iarna am ce face
Va salut. Spuneti-mi si mie unde pot gasi elementul de declansare si codita din spate de care leg inaintasul la spomb ca asa am primit-o incompleta de la Bigfish. I-am sunat de 2 ori sa rezolvam problema si nu am primit nici un raspuns.Din cele 2 conversatii se pare ca eu sunt de vina ca as avea nevoie de elementele de rezerva sau curierul.Va multumesc
@ Edi
Nu prin telefon. Da-le un email sa ai ceva scris in caz ca vrei sa faci vreo sesizare la OPC. In plus ai dreptul legal sa returnezi produsul in 10 zile de la cumparare si sa-ti dea banii inapoi ca sa nu mai vorbesc de perioada de garantie.
Zic si eu
Nu prin telefon. Da-le un email sa ai ceva scris in caz ca vrei sa faci vreo sesizare la OPC. In plus ai dreptul legal sa returnezi produsul in 10 zile de la cumparare si sa-ti dea banii inapoi ca sa nu mai vorbesc de perioada de garantie.
Zic si eu
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny
Anghel Saligny
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny
Anghel Saligny
azi am primit un mail prin care s-a rezolvat problema adica o pot schimba personal sau sa-mi trimita alta la o noua comanda.oricum multumesc Larry82 pt. sugestie
Ma gandam ca asa va fi! Am cumparat de mai multe ori de la ei si mi-au parut foarte profi!
Ma bucur ca s-a rezolvat si-ti doresc sa o folosesti sanatos si cu folos
Ma bucur ca s-a rezolvat si-ti doresc sa o folosesti sanatos si cu folos
Anghel Saligny
Anghel Saligny