Belciugatele LIVADA 4
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Belciugatele LIVADA 4
ref la carlige cautati ceva cu , curbura mai mare, mutu light,octopus si mai era unu in genul lor de la vmc.
Dap asta stiam, ms de sfat pt carlige.
Atentie, pe Fundulea 1 NU se mai populeaza cu somn african.
Ultima oară modificat 26 Iun 2012, 20:29 de către Laurentiu, modificat 1 dată în total.
- georgemarian
- Veteran
Mai bine...foarte bine domnule,felicitari,frumoase bucati!Laurentiu scrie:Atentie, pe Fundulea 1 NU se mai populeaza cu somn african.
Intrebam daca merge cineva pe livada, nu Fundulea 1
- dianu marin catalin
- senior
ceva noutati despre aceasta balta,nu a mai fost nimeni???????
care garla?
- dianu marin catalin
- senior
daca am scris in pagina destinata balti Belciugatele LIVADA 4,despre care credeti ca este vorba?!
- georgemarian
- Veteran
Noi vorbim de mai multe aici' dute in cursul saptamanii pe livada..dianu marin catalin scrie:daca am scris in pagina destinata balti Belciugatele LIVADA 4,despre care credeti ca este vorba?!
- dianu marin catalin
- senior
nu prea am cu cine sa ma duc la pescuit si caut demult un partener,dar nu prea gasesc(nu vrea nimeni sa divulge secrete despre vreo anumita balta).Si nu stiu de ce,ca nu bag mana in buzunar la nimeni,daca am noroc sa prind am daca nu asta este
- turboslider
- membru activ
io stau numai pe fulga cea de 1 milion ,nu este ia foarte stralucita dar fatza de altele care chiar nu prinzi nimic se merita , intra pe pity_54 daca vrei sa sti info despre ia
- dianu marin catalin
- senior
ce se mai aude de aceasta balta,mai are peste???
are destul peste...a fost mutat tot pestele din 6 in 4...la inceputul primaverii...
Poate 7
confunzi baltile...prietene...vezi ca fundulea 6 a fost a lu BOGDAN actualul patron de la belciugatele 4...si vezi ca dupa ce la dat afara AMERICANU dupa 6, 6-le a fost luat de vVISAN de la Fundulea 2....daca stii mai bine ca mine care ma cunosc cu patronii....atunci toata stima!