cum sa pescuiesc linistit in delta?

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
gim_mihai
utilizator
utilizator

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de gim_mihai » 18 Iun 2012, 20:22

Salutare tuturor :)

Cu toate ca este prima data cand postez in acest topic, de fiecare data cand am timp incerc sa citesc ultimele noutati din acest topic pentru ca imi place enorm de mult Delta :) .... miercuri urmeaza sa plec in Delta in zona Crisan pana duminica si sunt curios daca stiti cumva ceva capturi de crap pana acum? .... pana acum am fost de fiecare data la rapitor si rare ori mai rupeam cate o zi la caras sau ciortanel, insa de data asta intentionez sa nadesc primele 2 zile(in care o sa incerc rapitorul) si ultimele 2 zile o sa fiu pe locurile nadite .... sunt curios daca stiti locuri unde se prinde ceva pentru a imi fi mai usor sa il localizez ..... la rapitori, sper sa am ceva driluri cu avati si stiuculite pentru a avea ce poza :D
In legatura cu tantarii, imi puteti recomanda ceva ca pana acum Autanu si alte solutii nu au avut nici cel mai mic efect asupra lor, mai mult asupra mea :D ..... le place "carnea" la nemernici :D

Multumesc si va doresc o seara placuta si normal mult ravnitele Fire Intinse

tzu_tzu_rel
senior
senior

Mesaj de tzu_tzu_rel » 25 Iun 2012, 10:42

Am ajuns in sfarsit acasa, dupa un sejur de 9 zile..pe Chilia. Canicula, tantari toata ziua in special dimineata si noaptea nu puteai sta..se auzeau zumzetul lor de canibali...manca-i-ar lacustele de .. ! Mi-au ranit si sufletul si am ajuns mai suplu cu juma` de kg de sange.. tocmai cand vroiam si eu sa donez..Capturi de 16, 12, 8 si multi intre un kill si 3..multi eliberati..
Nu m-a controlat nimeni de nimic, sa ma intrebe de sanatate. Nici nu am campat.. Am sa scot si pozele..ele vorbesc de la sine..
Primele zile era apa tulbure, atunci i-am luat pe astia mari la porumb uscat, fara sa nadesc..fara momitor..montura clasica..a fos noroc, bulan..ce-o fi.. :D

armandcristi
membru activ
membru activ

Mesaj de armandcristi » 25 Iun 2012, 11:33

tzu_tzu_rel scrie:Am ajuns in sfarsit acasa, dupa un sejur de 9 zile..pe Chilia. Canicula, tantari toata ziua in special dimineata si noaptea nu puteai sta..se auzeau zumzetul lor de canibali...manca-i-ar lacustele de .. ! Mi-au ranit si sufletul si am ajuns mai suplu cu juma` de kg de sange.. tocmai cand vroiam si eu sa donez..Capturi de 16, 12, 8 si multi intre un kill si 3..multi eliberati..
Nu m-a controlat nimeni de nimic, sa ma intrebe de sanatate. Nici nu am campat.. Am sa scot si pozele..ele vorbesc de la sine..
Primele zile era apa tulbure, atunci i-am luat pe astia mari la porumb uscat, fara sa nadesc..fara momitor..montura clasica..a fos noroc, bulan..ce-o fi.. :D
Salutare..

Poze tata poze ,ca si pe mine ma manca sa zbor pe Chilia
Poate imi dai un impuls

Stima
Simplicity is the ultimate Sophistication.... LdV

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 25 Iun 2012, 18:43

armandcristi scrie: Poze tata poze ...
Daaa ... daaaaa ... vrem poze !!!
Sau ai dus filmul la developat ? :))
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 25 Iun 2012, 18:45

tzu_tzu_rel scrie: bulan..ce-o fi.. :D
Invidia din mine spune ca bulan :D . Dar zau ca abia astept sa vad pozele. Sau, vorba lui Sorin: sunt la developat? Sau la photoshopat? :)
I Fish. Therefore I am.

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 25 Iun 2012, 21:00

tzu_tzu_rel scrie: ... Primele zile era apa tulbure, atunci i-am luat pe astia mari la porumb uscat, fara sa nadesc..fara momitor..montura clasica ...
:-? Apa tulbure zici ? Fara nadit ? Fara momitor ? Mai Alex, eu zic ca ne ascunzi ceva ... Bag mana-n foc c-ai "parfumat" doar carligul cu niscaiva aroma de porumb uscat. :))
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

armandcristi
membru activ
membru activ

Mesaj de armandcristi » 26 Iun 2012, 10:02

RESTUL...TACERE... :-$

"Faptele nu vorbele te fac sa fi mare "

Stima

elvis_armeanca
senior
senior

Mesaj de elvis_armeanca » 26 Iun 2012, 15:04

Chiar asa rai sunt tantarii acolo?vreau si eu un sfat ca plec duminica care vine va rog cum sa ma protejez de ei ca ma strezeaza si psihic..! ---<><
daca ai nevoie de mine ,te sun eu..!

tzu_tzu_rel
senior
senior

Mesaj de tzu_tzu_rel » 26 Iun 2012, 15:06

=)) Ce-mi place ca va agitati, usor neica, sa le scot de la photoshop, l-am prins pe ala mare, ca deh mi-am iubit femeia toata noaptea inainte de a pleca..daca nu aveam somn, ce sa-i faci..si doar am zis sa nu incalc aceasta regula !
De mic manjeam peretii cu r**at..si era bun al naibii de am ajuns sa scot numai submarine, si sa-mi meraga bulanu` oriunde la peste ! :">
Iar pe carlig..hmm..am prins doua capre si le-am luat puchinii...aia de dimineata , nu de noapte, mai era o gagica pe la frontiera, am incercat sa-i iau putza de fata mare..dar nu a cooperat suficient !
Si asa-i la peste, daca nu ai bulan degeaba ai 99% stiinta si momeli si tot halabalacu ! ala de 1% nu ma lasa niciodata in pace ! :D

Va mai las oleaca sa carcotoiti si sa mai modific un pic filmul apoi pun pozele !

Cat de mancaruri, dai cu basca in caini, somotel prajit cu usturoi si lamaie, burta de crap nu mai zic...fileu, rasol de salau, plachie, ciorbe..saramura.. ! Tura asta nu am mai facut si piftele..sau niste sos remoulade cu cartofele pai si cu.. =P~ shnitzel vienez de salau.. Numai cat ma gandesc..si as pleca iar !

Un pic de rabdare sa scot pozele, am promis ! :-w

armandcristi
membru activ
membru activ

Mesaj de armandcristi » 26 Iun 2012, 15:09

Pai io cand am zis ca OAMENII E FIARE...ok..
mai prelungim agonia...

Stima

tzu_tzu_rel
senior
senior

Mesaj de tzu_tzu_rel » 26 Iun 2012, 15:10

elvis_armeanca scrie:Chiar asa rai sunt tantarii acolo?vreau si eu un sfat ca plec duminica care vine va rog cum sa ma protejez de ei ca ma strezeaza si psihic..! ---<><
Te rup...ziua, noaptea, e jale..imbracat nu poti sa stai, ca te coci, vantul nu batea..te dadeai cu autan..dar degeaba..doar sa fii mereu ''amortit'' cu rachiu, vin si nu-i mai simti asa tare..dar depinde de puterea fiecaruia cat rezista ! Doar sa-ti iei vreo garderoba din cap pana in picioare, din plasa, alba sa fie, poate s-or speria si ei...sau faci fumigene din foc cu crengi verzi..hai ca am zis cam multe :D :))

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 26 Iun 2012, 15:19

confirm :(
I Fish. Therefore I am.

gazaru
Veteran
Veteran

Mesaj de gazaru » 26 Iun 2012, 15:24

pharaoh scrie:confirm :(
si eu confirm.......tuica-i baza.

tzu_tzu_rel
senior
senior

Mesaj de tzu_tzu_rel » 26 Iun 2012, 15:36

ii dadeam la ora 12 cu rachiu de mergeam invalurit ! Ma tineam asa pana pe la 5..apoi ma mai trezeam cu niste sprit de vara, sa fac mancarea..si apoi seara cadeam lat pe la 12 pana la 4..ce clipe..

armandcristi
membru activ
membru activ

Mesaj de armandcristi » 26 Iun 2012, 16:18

tzu_tzu_rel scrie:ii dadeam la ora 12 cu rachiu de mergeam invalurit ! Ma tineam asa pana pe la 5..apoi ma mai trezeam cu niste sprit de vara, sa fac mancarea..si apoi seara cadeam lat pe la 12 pana la 4..ce clipe..
ce clipe ,...ce oameni...ce amageala,....
baga odata pozele alea ca fierbe lumea

Stima

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”