intrebare pentru marian_oprea

orice idee este binevenita

Moderatori: Qnyx, gor965

Scrie răspuns
vali003
site team
site team

intrebare pentru marian_oprea

Mesaj de vali003 » 18 Ian 2009, 17:12

Salut si bine ai venit la Infopescar , as dori o informatie despre corturile de la Nash , mai precis Strongbow , mentionez ca am citit despre el pe net. , dar nu am avut ocazia sa il vad pe balta si nici unul din prietenii mei nu il au , felul de pescuit pe care il practic sint iesiri scurte , de maxim doua zile , majoritatea fiind de o zi , multumesc si sper , nu am cerut prea mult .

marian_oprea
partener

Re: intrebare pentru marian_oprea

Mesaj de marian_oprea » 19 Ian 2009, 11:46

Salut Vali!
Nu am adus niciodata la magazin cortul Nash Strongbow, informatiile mele despre el fiind doar din poze si din descrierea producatorului. Nu mi se pare o alegere prea buna, fiind un produs hibrid intre un cort si o umbrela brolly. Si nu e nici foarte ieftin! La bani sensibil mai putini iti cumperi Nash Hooligun care iti ofera mult mai multe avantaje: foaie dubla, veranda, prag, groundsheet lipit - lucruri esentiale dupa parerea mea la un cort.
As alege Strongbow doar daca as vrea neaprat sa imi cumpar o umbrela brolly si as avea nevoie de mobilitate maxima si timp de intindere cat mai mic. Ofera ceva mai multa protectie decat un brolly clasic, dar cam atat.

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 19 Ian 2009, 15:22

Multumesc ,am sa ma mai gindesc , fire intinse .

cristea radu
senior
senior

Mesaj de cristea radu » 25 Ian 2009, 11:32

Va salut cu respect!In primul rand ,sincere felicitari pentru emisiunile educative.
Am o intrebare:unde gasesc la dumneavoastra ''Crayfish Concentrate'' ,caci am cautat peste tot la nade si nu am gasit numai ''DNA Crayfish Juice'',sau gresesc eu? :-?
NUMAI BINE

cristea radu
senior
senior

Mesaj de cristea radu » 25 Ian 2009, 21:48

Aveti un magazin in zona Cluj, sau care aduce marfa de la dumneavoastra?

mircea13
senior
senior

Mesaj de mircea13 » 25 Ian 2009, 21:52

Salut.Toate produsele pe care le prezentati in emisiune se uita foarte repede de privitori. Deci ar trebui sa le scrieti pe forum in limba lor de origine dar si cum se pronunta romaneste insotite de o poza si un mic text explicativ referitor la ce contine produsul respectiv.Cam mult de munca dar merita efortul. Sticlutele nu le puneti in sir indian ci de la dreapa la stanga ca sa le putem vedea pe toate. Cu focalizarea camerei putem citi pe ele ce scrie.Numai bine si spor la treaba! =D> Mircea13
Ultima oară modificat 25 Ian 2009, 21:55 de către mircea13, modificat 1 dată în total.
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!

cristea radu
senior
senior

Mesaj de cristea radu » 25 Ian 2009, 21:55

@mircea 13
Intra pe http://www.bigfish.ro si o sa vezi detaliile care te intereseaza :-h

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 25 Ian 2009, 21:58

mircea13 scrie:Salut.Toate produsele pe care le prezentati in emisiune se uita foarte repede de privitori. Deci ar trebui sa le scrieti pe forum in limba lor de origine dar si cum se pronunta romaneste insotite de o poza si un mic text explicativ referitor la ce contine produsul respectiv.Cam mult de munca dar merita efortul. Sticlutele nu le puneti in sir indian ci de la dreapa la stanga ca sa le putem vedea pe toate. Cu focalizarea camerei putem citi pe ele ce scrie.Numai bine si spor la treaba! =D> Mircea13
La TV nu pot sa le dau in clar, ca iar imi da CNA-ul amenda dar emisiunea de pe site e putin mai lunga si contine descrierea produselor cu denumiri si producatori cu tot (cand e cazul).
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

mircea13
senior
senior

Mesaj de mircea13 » 25 Ian 2009, 22:07

Salut. La Iasi canalul OTV receptionat prin RDS are probleme si nu am vazut emisiune in direct ci de pe site.Cu CNA nu e bine sa ai treaba [-x In rest am inteles. Numai bine. Mircea13 :-h
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!

Scrie răspuns

Înapoi la “Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV”