Acces Darvari
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Acces Darvari
Am totusi o intrebare. Am fost anul trecut pentru o partida de pescuit pe Darvari. Cand am ajuns, un pescar foarte amabil din fire m-a instiintat ca pe balta au voie doar prietenii Domnului Oana. Ca nu lasa pe oricine si sa-mi vad de treaba. Sa fie oare adevarat?
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Acces Darvari
Pe parcursul iernii, da. In sezon, nu dar poate ai nimerit chiar inainte de vreun concurs, cand pescuitul era oprit.elby_82 scrie:Am totusi o intrebare. Am fost anul trecut pentru o partida de pescuit pe Darvari. Cand am ajuns, un pescar foarte amabil din fire m-a instiintat ca pe balta au voie doar prietenii Domnului Oana. Ca nu lasa pe oricine si sa-mi vad de treaba. Sa fie oare adevarat?
@ Dl. Iuga
As dori sa stiu daca accesul pe balta se face tot pe baza de recomandari ( gen Tancabesti , Peris , Chiroiu) sau este liber ,cu respectarea , bineinteles ,a regulamentelor si conditiilor baltii ?
Multumesc.
As dori sa stiu daca accesul pe balta se face tot pe baza de recomandari ( gen Tancabesti , Peris , Chiroiu) sau este liber ,cu respectarea , bineinteles ,a regulamentelor si conditiilor baltii ?
Multumesc.
- florentiniuga
- Master Admin
Vezi AICIsilviu_cr scrie:@ Dl. Iuga
Multumesc.