Lanseta pentru Rau, Dunare si Delta
Moderatori: gor965, florentiniuga
Lanseta pentru Rau, Dunare si Delta
Salutare
Sunt interesat de achizitionarea unor lansete pe care sa le folosesc cu precadere la pescuitul crapului si ocazional la somn daca tot este prin zona, pe rau(Olt si Jiu), Dunare si de 2-3 ori pe an in Delta. De aceea, lanseta as dori sa fie de 3m, neaparat din 2 bucati si moale pe varf pentru o cat mai buna semnalizare, puterea pana in 120-150 grame fiind suficienta. Pretul pana in 200 lei per bucata.
Orice parere sau sfat din partea dumneavoastra este bine venit .
Dupa multele ore pierdute pe internet cautand cat mai multe informatii, am reusit sa gasesc cateva lansete care ar corespunde cerintelor . Si anume :
- Ron Thompson Hard Core 2
- Jaxon Crystalis Power Tip
- Cormoran Bull Fighter X
si
- DAM Power Tip sau Ultra Strong Power Tip despre care nu am gasit nici o informatie de la pescari si despre care as fi interesat daca le-a folosit cineva
Cam astea ar fi ceea ce am gasit eu, insa daca cineva stie alte modele, astept propuneri si pareri.
O zi frumoasa fi Fire Intinse ca se apropie prohibitia de sfarsit
Sunt interesat de achizitionarea unor lansete pe care sa le folosesc cu precadere la pescuitul crapului si ocazional la somn daca tot este prin zona, pe rau(Olt si Jiu), Dunare si de 2-3 ori pe an in Delta. De aceea, lanseta as dori sa fie de 3m, neaparat din 2 bucati si moale pe varf pentru o cat mai buna semnalizare, puterea pana in 120-150 grame fiind suficienta. Pretul pana in 200 lei per bucata.
Orice parere sau sfat din partea dumneavoastra este bine venit .
Dupa multele ore pierdute pe internet cautand cat mai multe informatii, am reusit sa gasesc cateva lansete care ar corespunde cerintelor . Si anume :
- Ron Thompson Hard Core 2
- Jaxon Crystalis Power Tip
- Cormoran Bull Fighter X
si
- DAM Power Tip sau Ultra Strong Power Tip despre care nu am gasit nici o informatie de la pescari si despre care as fi interesat daca le-a folosit cineva
Cam astea ar fi ceea ce am gasit eu, insa daca cineva stie alte modele, astept propuneri si pareri.
O zi frumoasa fi Fire Intinse ca se apropie prohibitia de sfarsit
- marian_popescu
- Veteran
Re: Lanseta pentru Rau, Dunare si Delta
eu am hard core II, doua bucati de 3 metri, urmeaza a treia
mai am si doua sert hooligan, tot de 3 metri, cu varful din fibra plina, dar putere 100-300 de grame. desi sunt mai tari pe talon, varful e ma sensibil la trasaturi decat la hard core. varianta actuala a acestei lansete se numeste sert terror (aceeasi lanseta, un alt nume si aspect)
le recomand pe amandoua. rezistente, tin la pescuitul de uzura si forta, ambele suporta greutati mai mari decat cele inscrise pe talon
mai am si doua sert hooligan, tot de 3 metri, cu varful din fibra plina, dar putere 100-300 de grame. desi sunt mai tari pe talon, varful e ma sensibil la trasaturi decat la hard core. varianta actuala a acestei lansete se numeste sert terror (aceeasi lanseta, un alt nume si aspect)
le recomand pe amandoua. rezistente, tin la pescuitul de uzura si forta, ambele suporta greutati mai mari decat cele inscrise pe talon
Fishing is life. The rest...just details
Da la Hard Core ma gandesc si eu, insa sunt tare curios sa vad si o lanseta Dam Ultra Strong Power Tip pentru ca din descriere pare a fi sensibila de varf si eu de multe ori nu pun plumbi mai mari de 40-50 de grame si dau la mamaliga,de exemplu in Delta, de aceea lanseta trebuie sa fie sensibila pe varf si in acelasi timp si puternica pentru a nu lasa pestele sa intre in agataturi .... Sert Terror am vazut-o si am pus mana pe ea insa mi se pare putin greuta, dar foarte buna pentru somn
Nu vreau ceva greu pentru ca de multe ori timpul nu imi permite sa stau mult si incerc diferite locuri, un fel de stalking de aceea vreau ceva relativ usurel
Multumesc pentru raspuns, va urez Fir Intins si daca mai aveti pareri le puteti impartasi
Nu vreau ceva greu pentru ca de multe ori timpul nu imi permite sa stau mult si incerc diferite locuri, un fel de stalking de aceea vreau ceva relativ usurel
Multumesc pentru raspuns, va urez Fir Intins si daca mai aveti pareri le puteti impartasi
Ptr. pescuitul greu la Dunare iti recomand in continuare Jaxon Crystalis Power Tip . Ptr. pescuitul de tip Stalking iti recomand niste bete dedicate tipului astuia de pescuit ! Vezi ca se gasesc niste "no-name-uri" dragute si ieftine (90 ron)... Pokee superior carp de 3.00 m si 3.5 lbs (in realitate cred ca au sub 3 lbs)gim_mihai scrie: Nu vreau ceva greu pentru ca de multe ori timpul nu imi permite sa stau mult si incerc diferite locuri, un fel de stalking de aceea vreau ceva relativ usurel
Salut !
Eu folosesc Baracuda Danube 3.00 m actiune 100-200g , greutate 400 g cantarita de mine, pentru pescuit pe Dunare , foarte multumit .
Incearca si nu vei regreta.
Eu folosesc Baracuda Danube 3.00 m actiune 100-200g , greutate 400 g cantarita de mine, pentru pescuit pe Dunare , foarte multumit .
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
- ghita_nicula
- utilizator
HAKUYO AVIATOR CARP 3,00 a incercat cineva, ce parere aveti?
- ghita_nicula
- utilizator
cum se comporta , poti sa descri , este sensibila pe varf?claufishi scrie:Salut !
- cleanercrist
- senior
Ce model de lanseta Jaxon Crystalis Power Tip recomandati pentru pescuitul crapului pe Dunare ,de pe mal:Lanseta Jaxon Crystalis Power Tip 2,70m/100-300gr sau Lanseta Jaxon Crystalis Power Tip 3,00m/50-150gr ?
Lanseta Jaxon Crystalis Power Tip 3,00m/50-150grcleanercrist scrie:Ce model de lanseta Jaxon Crystalis Power Tip recomandati pentru pescuitul crapului pe Dunare ,de pe mal:Lanseta Jaxon Crystalis Power Tip 2,70m/100-300gr sau Lanseta Jaxon Crystalis Power Tip 3,00m/50-150gr ?
- marian_popescu
- Veteran
ron thompson hard core modelele 3 metri 80-150 de grame si 2,40 40-80 grame nu mai sunt pe stoc la importator
am incercat eu si nu am mai gaist decat cate o bucata din fiecare
Fishing is life. The rest...just details
Din pacate nu se mai produc , unde ati gasit de 2,4 ???marian_popescu scrie:ron thompson hard core modelele 3 metri 80-150 de grame si 2,40 40-80 grame nu mai sunt pe stoc la importator