Lanseta pentru Rau, Dunare si Delta

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
gim_mihai
utilizator
utilizator

Lanseta pentru Rau, Dunare si Delta

Mesaj de gim_mihai » 26 Mai 2012, 16:26

Salutare :D

Sunt interesat de achizitionarea unor lansete pe care sa le folosesc cu precadere la pescuitul crapului si ocazional la somn daca tot este prin zona, pe rau(Olt si Jiu), Dunare si de 2-3 ori pe an in Delta. De aceea, lanseta as dori sa fie de 3m, neaparat din 2 bucati si moale pe varf pentru o cat mai buna semnalizare, puterea pana in 120-150 grame fiind suficienta. Pretul pana in 200 lei per bucata.

Orice parere sau sfat din partea dumneavoastra este bine venit :) .

Dupa multele ore pierdute pe internet cautand cat mai multe informatii, am reusit sa gasesc cateva lansete care ar corespunde cerintelor . Si anume :
- Ron Thompson Hard Core 2
- Jaxon Crystalis Power Tip
- Cormoran Bull Fighter X
si
- DAM Power Tip sau Ultra Strong Power Tip despre care nu am gasit nici o informatie de la pescari si despre care as fi interesat daca le-a folosit cineva

Cam astea ar fi ceea ce am gasit eu, insa daca cineva stie alte modele, astept propuneri si pareri.

O zi frumoasa fi Fire Intinse ca se apropie prohibitia de sfarsit :)

marian_popescu
Veteran
Veteran

Re: Lanseta pentru Rau, Dunare si Delta

Mesaj de marian_popescu » 26 Mai 2012, 22:50

eu am hard core II, doua bucati de 3 metri, urmeaza a treia
mai am si doua sert hooligan, tot de 3 metri, cu varful din fibra plina, dar putere 100-300 de grame. desi sunt mai tari pe talon, varful e ma sensibil la trasaturi decat la hard core. varianta actuala a acestei lansete se numeste sert terror (aceeasi lanseta, un alt nume si aspect)
le recomand pe amandoua. rezistente, tin la pescuitul de uzura si forta, ambele suporta greutati mai mari decat cele inscrise pe talon
Fishing is life. The rest...just details

gim_mihai
utilizator
utilizator

Mesaj de gim_mihai » 27 Mai 2012, 20:32

Da la Hard Core ma gandesc si eu, insa sunt tare curios sa vad si o lanseta Dam Ultra Strong Power Tip pentru ca din descriere pare a fi sensibila de varf si eu de multe ori nu pun plumbi mai mari de 40-50 de grame si dau la mamaliga,de exemplu in Delta, de aceea lanseta trebuie sa fie sensibila pe varf si in acelasi timp si puternica pentru a nu lasa pestele sa intre in agataturi .... Sert Terror am vazut-o si am pus mana pe ea insa mi se pare putin greuta, dar foarte buna pentru somn :)
Nu vreau ceva greu pentru ca de multe ori timpul nu imi permite sa stau mult si incerc diferite locuri, un fel de stalking de aceea vreau ceva relativ usurel :D

Multumesc pentru raspuns, va urez Fir Intins si daca mai aveti pareri le puteti impartasi :D

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 28 Mai 2012, 17:27

gim_mihai scrie: Nu vreau ceva greu pentru ca de multe ori timpul nu imi permite sa stau mult si incerc diferite locuri, un fel de stalking de aceea vreau ceva relativ usurel :D
Ptr. pescuitul greu la Dunare iti recomand in continuare Jaxon Crystalis Power Tip . Ptr. pescuitul de tip Stalking iti recomand niste bete dedicate tipului astuia de pescuit ! Vezi ca se gasesc niste "no-name-uri" dragute si ieftine (90 ron)... Pokee superior carp de 3.00 m si 3.5 lbs (in realitate cred ca au sub 3 lbs)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

claufishi
Veteran
Veteran

Mesaj de claufishi » 28 Mai 2012, 19:34

Salut !

Eu folosesc Baracuda Danube 3.00 m actiune 100-200g , greutate 400 g cantarita de mine, pentru pescuit pe Dunare , foarte multumit .
Incearca si nu vei regreta. ;)
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -

ghita_nicula
utilizator
utilizator

Mesaj de ghita_nicula » 28 Mai 2012, 21:34

HAKUYO AVIATOR CARP 3,00 a incercat cineva, ce parere aveti?

ghita_nicula
utilizator
utilizator

Mesaj de ghita_nicula » 28 Mai 2012, 21:36

claufishi scrie:Salut !

Eu folosesc Baracuda Danube 3.00 m actiune 100-200g , greutate 400 g cantarita de mine, pentru pescuit pe Dunare , foarte multumit .
Incearca si nu vei regreta. ;)
cum se comporta , poti sa descri , este sensibila pe varf?

cleanercrist
senior
senior

Mesaj de cleanercrist » 21 Iun 2012, 10:02

Ce model de lanseta Jaxon Crystalis Power Tip recomandati pentru pescuitul crapului pe Dunare ,de pe mal:Lanseta Jaxon Crystalis Power Tip 2,70m/100-300gr sau Lanseta Jaxon Crystalis Power Tip 3,00m/50-150gr ?

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 19 Iul 2012, 22:10

cleanercrist scrie:Ce model de lanseta Jaxon Crystalis Power Tip recomandati pentru pescuitul crapului pe Dunare ,de pe mal:Lanseta Jaxon Crystalis Power Tip 2,70m/100-300gr sau Lanseta Jaxon Crystalis Power Tip 3,00m/50-150gr ?
Lanseta Jaxon Crystalis Power Tip 3,00m/50-150gr
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 20 Iul 2012, 07:54

ron thompson hard core modelele 3 metri 80-150 de grame si 2,40 40-80 grame nu mai sunt pe stoc la importator
am incercat eu si nu am mai gaist decat cate o bucata din fiecare
Fishing is life. The rest...just details

ionutcyd
membru activ
membru activ

Mesaj de ionutcyd » 24 Iul 2012, 12:48

marian_popescu scrie:ron thompson hard core modelele 3 metri 80-150 de grame si 2,40 40-80 grame nu mai sunt pe stoc la importator
am incercat eu si nu am mai gaist decat cate o bucata din fiecare
Din pacate nu se mai produc , unde ati gasit de 2,4 ???

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”