Belciugatele LIVADA 4
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Belciugatele LIVADA 4
Din cate am citit eu, panarama asta de crap, are mai multe tabieturi de hranire. Ba sta numai pe patul de nada, ba la margine, ba fuge de el, ba la interceptie gen saculet solubil si sta acolo pana termina sau mana de boabe descarcata din cuva navo.
Norocul e cum il nimeresti sau cum l-ai ginit.
Psiho, da-mi voie sa fiu circumspect referitor la ce ai scris ultima data...Pai nu e acelasi lucru saculetul solubil cu boabele varsate din cuva? Mai mult de 80 90 metri nu le duci cu navo ca nu prea ai unde. Plus cantitativ fiind la fel, ca doar nu esti nebun sa incarci cuva la maxim cum fac multi. O mana de boabe sunt deajuns. Corect?
Nu ma refeream la portita sau mai stiu eu unde....doar la livada, fundule sau belciugatele...si ce dreaq parnai de garle mai sunt la moda.
Norocul e cum il nimeresti sau cum l-ai ginit.
Psiho, da-mi voie sa fiu circumspect referitor la ce ai scris ultima data...Pai nu e acelasi lucru saculetul solubil cu boabele varsate din cuva? Mai mult de 80 90 metri nu le duci cu navo ca nu prea ai unde. Plus cantitativ fiind la fel, ca doar nu esti nebun sa incarci cuva la maxim cum fac multi. O mana de boabe sunt deajuns. Corect?
Nu ma refeream la portita sau mai stiu eu unde....doar la livada, fundule sau belciugatele...si ce dreaq parnai de garle mai sunt la moda.
cand iti iei un vapor nu te gandesti ca te duci doar pe baltile care le-ai mentionat,poate nimeresti sa te duci pe-o balta unde ai plauri de stuf la 150m,atunci intra in schema vaporasu' ,eu tot sunt de parere ca e o investitie buna.
Nu a zis nimeni ca nu e o investitie buna, doar ca fiecare si-a spus parerea referitor la pecuitul cu navo.PsiHo scrie:cand iti iei un vapor nu te gandesti ca te duci doar pe baltile care le-ai mentionat,poate nimeresti sa te duci pe-o balta unde ai plauri de stuf la 150m,atunci intra in schema vaporasu' ,eu tot sunt de parere ca e o investitie buna.
Tu nu trebuie sa o iei ca pe un afront.
- valentin...
- Veteran
vaporse de inchiriat cine doreste
50 lei 24h
bucuresti
50 lei 24h
bucuresti
nu a mai fost nimeni?
- georgemarian
- Veteran
Dute pe fundulea 1,nu ai vazut ca a fost nea'Lauretiu si a facut prapad,7 bucatiPsiHo scrie:nu a mai fost nimeni?
Ma duc maine. Revin cu detalii si poze. Stay tuned.
- georgemarian
- Veteran
Daaa,dabia asteptam sa vedem,speram sa avem si ceLaurentiu scrie:Ma duc maine. Revin cu detalii si poze. Stay tuned.
Fir intins,si..ATat!
Am mai facut o tura de la cei 7 magnifici, dar am uitat sa spun. Patru ciortani 10 kg.
- georgemarian
- Veteran
Poze poze sa vedem si noi,nu am mai iesit de mult la pescuit...Laurentiu scrie:Am mai facut o tura de la cei 7 magnifici, dar am uitat sa spun. Patru ciortani 10 kg.
Unde?Laurentiu scrie:Am mai facut o tura de la cei 7 magnifici, dar am uitat sa spun. Patru ciortani 10 kg.
- georgemarian
- Veteran
citeste mai sus !gClaudiu scrie:Unde?Laurentiu scrie:Am mai facut o tura de la cei 7 magnifici, dar am uitat sa spun. Patru ciortani 10 kg.
Acus veni'. Cinci capturi: doi comuni la 3,5kg bucata , doua salonte la 3kg bucata si unul kil juma care a zburat inapoi. Am mai scapt la mal un ciortan tembel, oricum zbura inapoi. Inourat, m-a plouat ceva si culmea: CRAPUL ERA IN BATAIE!
Am si poze, dar fiind singur sunt pozati in juvenicul mai belit, ca malul fiind cam abrupt puteau cadea in apa daca ii intindeam in iarba. Pe la plantatori batea vantul, au luat o bucata cam la 3 kile si cam atat.
Am si poze, dar fiind singur sunt pozati in juvenicul mai belit, ca malul fiind cam abrupt puteau cadea in apa daca ii intindeam in iarba. Pe la plantatori batea vantul, au luat o bucata cam la 3 kile si cam atat.
Felicitari, poate puneti si pozele.
Merge careva maine pe balta?
Pt somnul african carligele urmatoare sunt bune sau imi trebuie si mai mari :
http://magazinulpescarului.ro/carlige-m ... r-1-0.html
Merge careva maine pe balta?
Pt somnul african carligele urmatoare sunt bune sau imi trebuie si mai mari :
http://magazinulpescarului.ro/carlige-m ... r-1-0.html
frostik vezi ca laurentiu o arde pe fundulea 1,nicidecum pe livada.