Laurentiu scrie:georgemarian scrie:
Nu esti pescar daca plantezi,poate pe jumatate!
Este? Mai lipseste o camera de luat vederi in 3d incorporata in momitor, mulineta care recupereza automat si s-a dus pe maciuca placerea pescuitului.
Nu-i condamn pe "plantatori" dar ii consider doar pe jumate pescari, fara suparare. Eu nu cred ca imi voi lua vreodata navo. Prefer investitia in echipament bun.
Sa fiu eu sanatos de cate ori am scos crapi dintre plantatori si ei mai nimic. De curiozitate, cine merge de Fundulea 1 sa intrebe de tipul care a dat tot sezonul trecut, vreo 30 de partide, numai la standurile 47-50 sau locurile de la tribunal cum mai e cunoscut, de l-a dat pe Prodan in balbaiala, a scos numai intro partida de 10 ore 25 de crapi si 10 scapati.
Asa este....mai lipseste unu'sa scoata pestele la mal,nu e frumos,asa cred eu...dar dee'tehnologia asta'!
O sa ajung si eu pe fundulea 1,sa vad cand.Ati prins bine din ce spuneti....acum nu ia'ti dat tot cu aceasi 'jucarie?nu a vrut deloc?
Eu pe fundulea 2 ma duc de 3 ori pe an maxim,dar niciodata in wekeend,nu cred ca am avut partida sa nu prind cateva bucati,am luat si la 5 kg(din cate stiti sunt mai rari astia) si la aceasi momeala!
Acum mai umblu pe la LFGpoenari,ma distrez de minune mai mereu,si aproape de casa!