mariane amanam pentru luna asta,am luat o amenda usturatoare si pe 30 ma duc la o nunta...georgemarian scrie:Cum sa nu :)daca pot si eu mergem!
Belciugatele LIVADA 4
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Belciugatele LIVADA 4
- georgemarian
- Veteran
Ok,nu'i nici o problema,vorbim!
ba a intervenit ceva, plec acum :L)) in 30 minutegeorgemarian scrie:Ok,nu'i nici o problema,vorbim!
- sorinalbastru
- junior
maine dupamasa vin si eu pentru 24h...sa-mi spui te rog cum este balta si daca ai prin ceva, pe ce mananca, etc...
fir intins!
fir intins!
salut, m-am intors dupa 14 ore de pescuit,rezultat 8 salonte la 1-1,5kg,4 somni si un caras frumusel la 3 boabe
daca dai dupa crap la plantat cauta-l in malul de vizavi.
la somn merge bine cabanosul,fire groase si ace mari
- georgemarian
- Veteran
Ai prins vreo'populare prietene?PsiHo scrie:salut, m-am intors dupa 14 ore de pescuit,rezultat 8 salonte la 1-1,5kg,4 somni si un caras frumusel la 3 boabe
a populat ma vinerea trecuta.. acum a inceput sa manance exact ala care l-a introdus )
- turboslider
- membru activ
ce monturi ai folosit pentru pescuitul la crap?
- georgemarian
- Veteran
plumb de 60 gr,plantat si boabe pe fir
- sorinalbastru
- junior
Bv, ai luat ceva. Multumesc pentru raspuns, eu la ora 17 sunt pe balta si stau pana maine dupamasa, o sa revin cu detalii.
turboslider scrie:ce monturi ai folosit pentru pescuitul la crap?
- turboslider
- membru activ
inca o intrebare pe ce arome merge porumbul?? la uscat ati dat sau la floricele?
- georgemarian
- Veteran
Se vede in poza....si parca miroase a scopexturboslider scrie:inca o intrebare pe ce arome merge porumbul?? la uscat ati dat sau la floricele?
- sorinalbastru
- junior
Am venit si noi dupa 16 ore de pescuit. Ne-am asezat pe partea dinspre digul de lange Fundulea 6, langa copaci.
Prima captura nu a intarziat sa apara, un ciortan la 1,5 kg, apoi in scurt timp un somn african de vreo 2,5 kg. Apoi numai caras brichetar. Nu a mancat deloc pe porumb uscat la fir de par.Am mai prins vreo 2 kg de caras palmas in 10 ore. Destul de slab, pentru o balta laudata.
Prima captura nu a intarziat sa apara, un ciortan la 1,5 kg, apoi in scurt timp un somn african de vreo 2,5 kg. Apoi numai caras brichetar. Nu a mancat deloc pe porumb uscat la fir de par.Am mai prins vreo 2 kg de caras palmas in 10 ore. Destul de slab, pentru o balta laudata.
nu ati prins voi? sau nimeni de pe balta?sorinalbastru scrie:Am venit si noi dupa 16 ore de pescuit. Ne-am asezat pe partea dinspre digul de lange Fundulea 6, langa copaci.
am vb cu un pescar...cand am plecat luni s-a pus pe locul meu.. a stat 24 ore in care a luat 3 somni si 4 ciortani la 2-2,5kg dar la crap le-a plantat. (sau cel putin asa mi-a zis el c-a prins)