![hurry up :!!](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/110.gif)
Va rog sa va aratati intentia sau sa raspunde-ti sincer la acesta intrebare!
Iulian
Moderator: florentiniuga
O observatie foarte buna !!! Sper sa nu ramana o intrebare retorica.....zmid90 scrie:Salut, o intrebare pentru cei inscrisi in lista, mai concurati?![]()
Va rog sa va aratati intentia sau sa raspunde-ti sincer la acesta intrebare!
Iulian
dupa 10 iunie vor plati cei de pe lista de astptare.mircea deabia asteapta sa vina 11fish30 scrie:binenteles ca mai concuram.eu sunt unu din aia care te-au sunat doar ca nu am avut timp sa ajung la banca.dar sigur concurez
sunt convins atat de mircea cat si de florin , mircea dorea de cand l-am trecut pe lista sa achitefish30 scrie:dupa 10 iunie vor plati cei de pe lista de astptare.mircea deabia asteapta sa vina 11fish30 scrie:binenteles ca mai concuram.eu sunt unu din aia care te-au sunat doar ca nu am avut timp sa ajung la banca.dar sigur concurez
zmid90 scrie:Caudiu, ideea este ca trebuie sa planific si concediu si nu cred ca ar fi o idee buna sa il iau degeaba, plus ca multi din lista nu sunt activi pe acest subiect si suma de 150lei pentru a confirma concursul nu cred ca este o problema. Sunt sigur ca dupa 10iun o sa avem 50% cupluri noi.
Sper ca nu am suparat pe nimeni dar daca cineva nu mai vine macar sa ne informeze poate sunt alti doritori si nu se inscrie vazand lista completa si fac referire numai la cei care sunt in lista si nu vin.
Apreciez inca o data colegi lui Trofim Cristian de la SC GREEN LAKE care a avut grija sa ne informeze despre tragicul evenimet.
Se pare ca nu ati inteles .popescu59 scrie:Mi se pare ceva ciudat poate ma insel eu dar nu inteleg cum vine asta achitat avans din 350 ron???
Daca tot am achitat care e diferenta dintre 175 si 350 Ron. Nu vad de ce mai achit avans si nu achit integral cei 350 Ron.
Si asta cu ordinea la tragere in functie de achitare avans e aiurea .
Daca achita 10 persoane avans si sunt pe locul 1-10 la tragere iar eu al 11 lea achit integral eu ce loc am la tragere????
Si daca ma pui pe locul 11 e achitat INTEGRAL iar cei 10 din fata mea cu achitat avans nu mai achita eu pe ce loc vin la tragere???
Cel mai simplu si mai corect este sa se traga ordinea si dupa aceea locul asta in functie de achitare avans e aiurea .
La toate concursurile se fac 2 extrageri si nu exista nici cea mai mica discutie.