Pescuitul la Crap in Jud.CONSTANTA...si nu numai.
Moderator: gor965
Re: Pescuitul la Crap in Jud.CONSTANTA...si nu numai.
Am fost la 6 martie si am luat cv Caras platica mare si carasu peste jumate kg Crap nimik ,, momeala rame si viermi la bomba , fir întins
Unde ai dat la 6 Martie? Pe digul dintre balti sau dupa statie? Ai stat 24h? Taxa?
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
pe digu dinte balti 60lei
Am inteles. Vad ca au marit taxa, era 50 lei... !
In weekend-uri era 60, in restul saptamanii 50.
I Fish. Therefore I am.
- Razvan Pop
- utilizator
Ma bate si pe mine gandul sa merg pana la 6 martie, dar parca doar pentru platica nu merita.
Eu pe balta mica nu am vazut ciortan mai mare de ...sa zic cu indulgenta ... 2,5 kg. Si foarte rar! Pe balta de 100 ron am auzit (nu am vazut !!!) ca s-a luat si crap de 10 kg. M-as mira ca patronii sa lase din plase crapi de 10 kg, dar cine stie... asa o fi. Am renuntat sa mai merg la 6 Martie, Jurilovca si Enisala doar pentru caras si platica. Pentru asta pot sa merg mai aproape de C-ta.
Respect
Respect
- Razvan Pop
- utilizator
La balta Rasova a fost cineva? Eu am fost in Ianuarie la stiuca pe niste canale inguste pe langa ea...dar la intrarea pe balta era o poarta si nu am putut intra. Oricum, balta arata superb.
- lifekilled
- junior
Conacu - 2 partide - prima 3 kg caras ca palma - a doua 1,5 kg caras + albitura ( luna iunie ) 30 lei taxa
Negresti - 3 partide - prima 6 kg caras frumusel - a doua 4 kg caras frumusel - a treia 1,5 kg caras ca palma ( lunile iulie si august ) 30 lei taxa
Lunca - 1 partida - 1 caras de 1 KG ( luna martie )62 lei taxa
6 Martie - 1 partida - nimic , nothing , nada , niente !!!!!! ( am auzit un zvon ca balta e actualmente inchisa ) ( iunie ) 60 lei taxa
Medgidia ( Pescuit Sportiv Catch & Release ) - 2 partide - prima 28 kg ciortan ce nu a depasit 2 KG - a doua 30 kg ciortan si crap , printre care o oglinda de aproape 3 kg si un "cocoshat" de 4 kg ( iunie - iulie ) 50 lei taxa
Canalul Dunare - Marea Neagra - 3 partide - prima (noaptea) 1 somn de 2 kg - a doua 2 kg de guvizi - a treia nimic ( iunie iulie august ) gratuit
Alimanu - 1 partida - 3 kg de caras ca palma in 24 de ore 100 lei taxa ( o taxa uluitoare pentru o balta de cacao )
Pe dunare ( comuna Dunarea ) - 1 partida - 1 somn de 2 kg si un crap de 3 kg ( iulie ) Pe dunare merge foarte prost datorita apei scazute ( mal foarte mult pe fundul albiei ) si din spusele pescarilor locali curentul si monofilamentul. Gratuit
Duminica urmatoare am de ales intre a merge inca odata pe Dunare sau sa merg la Sibioara .... ma mai gandesc !
Negresti - 3 partide - prima 6 kg caras frumusel - a doua 4 kg caras frumusel - a treia 1,5 kg caras ca palma ( lunile iulie si august ) 30 lei taxa
Lunca - 1 partida - 1 caras de 1 KG ( luna martie )62 lei taxa
6 Martie - 1 partida - nimic , nothing , nada , niente !!!!!! ( am auzit un zvon ca balta e actualmente inchisa ) ( iunie ) 60 lei taxa
Medgidia ( Pescuit Sportiv Catch & Release ) - 2 partide - prima 28 kg ciortan ce nu a depasit 2 KG - a doua 30 kg ciortan si crap , printre care o oglinda de aproape 3 kg si un "cocoshat" de 4 kg ( iunie - iulie ) 50 lei taxa
Canalul Dunare - Marea Neagra - 3 partide - prima (noaptea) 1 somn de 2 kg - a doua 2 kg de guvizi - a treia nimic ( iunie iulie august ) gratuit
Alimanu - 1 partida - 3 kg de caras ca palma in 24 de ore 100 lei taxa ( o taxa uluitoare pentru o balta de cacao )
Pe dunare ( comuna Dunarea ) - 1 partida - 1 somn de 2 kg si un crap de 3 kg ( iulie ) Pe dunare merge foarte prost datorita apei scazute ( mal foarte mult pe fundul albiei ) si din spusele pescarilor locali curentul si monofilamentul. Gratuit
Duminica urmatoare am de ales intre a merge inca odata pe Dunare sau sa merg la Sibioara .... ma mai gandesc !
Multumim de review.
As avea de adaugat lacul Babadag, am fost acum 2 saptamani la o partida de 3 zile. Rezultatul, 40-50 kg de caras 0,5-1 kg, multi ciortanei pana in kg, si cativa mai maricei 2-3 kg. Toata treaba e sa arunci cat mai departe.
As avea de adaugat lacul Babadag, am fost acum 2 saptamani la o partida de 3 zile. Rezultatul, 40-50 kg de caras 0,5-1 kg, multi ciortanei pana in kg, si cativa mai maricei 2-3 kg. Toata treaba e sa arunci cat mai departe.
- dragosvasile
- junior
Salut Flavius 28 spune-mi te rog ai dat in balta mare sau in mlastina din spatele digului de la casa alba? Ca in alta parte nu vad unde ai putea arunca departe ,eu din ce stiu pescuitul se face numai pe canale.
multa stima
multa stima
pe balta mare
Salut Flavius.
Pai lacul Babadag este destul de mare...poti fi putin mai explicit in legatura cu locul unde ai pescuit?
PS: Eu stiam ca apartine de Enisala, cand am fost acolo am pescuit doar pe canale...
Fire intinse!
Pai lacul Babadag este destul de mare...poti fi putin mai explicit in legatura cu locul unde ai pescuit?
PS: Eu stiam ca apartine de Enisala, cand am fost acolo am pescuit doar pe canale...
Fire intinse!
Intre Babadag si Enisala, chiar unde se termina via e un drum de aratura. O iei pe drum ( cu via in stanga ) si dupa aproximativ un km ( drumul e destul de nasol pe anumite portiuni, iar daca te prinde ploaia trebuie sa o iei prin vie si e posibil sa te ratacesti ) se face un drum la dreapta, mai exact o rampa destul de abrupta, o cobori si ai balta in fata. Acolo am dat eu la pescuit.
PS: Da, apartine de Enisala.
PS: Da, apartine de Enisala.
Salut Flavius. Banuiam eu ca acolo ai fost... Au fost niste prieteni de-ai mei acolo, insa au venit paznicii si le-au cerut taxa 200 ron/24 ore de persoana acolo....cica asa este pe balta mare. Daca nu le convine sa se mute pe canal...S-au mutat pe canal la stavilar dar nu au facut mare lucru. Si la voi a fost la fel cu taxa??