UNA PE ZI

sa mai radem un pic

Moderatori: Qnyx, pharaoh

Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Scrie răspuns
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Re: UNA PE ZI

Mesaj de florentiniuga » 27 Mai 2012, 18:36

=)) =)) :)) =))
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 29 Mai 2012, 02:00

Hai sa ne imaginam ca peshtii ar avea coeficientul de inteligenta foarte ridicat, iar oamenii ... mintea lu' peshte ... Pai ar face ei "catch and release" ? Ne-ar arunca inapoi pe mal, de exemplu, ... un piranha ? Hmmm ? :-?
PS : Intraspecific si paradoxal vorbind, aia cu minte mai putina ii "haleshte" pe cei cu minte mai multa ... ca "ie shmekeri". ;)
Fişiere ataşate
C&noR.jpg
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

Desideiu Bogdan
Veteran
Veteran

Mesaj de Desideiu Bogdan » 29 Mai 2012, 09:02

:)) FOARTE TARE =D> =D> =D>

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 29 Mai 2012, 18:07

sorin1362 scrie:...
:)
Japoneza: Kimi o ai shiteru
si daca vrei pe koreana:
Dangsinul saranghee eu
Hai si c-o chineza:
わたしは、あなたを愛しています

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 30 Mai 2012, 05:03

Si noi pe tine dar ai nimerit-o doar cu chineza care-i de fapt japoneza. (de la fratele goagăl citire) :D
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 03 Iun 2012, 22:20

Grea-i viata de pescar ... Ultima gaselnitza e tiparirea permiselor ANPA. Hai ca s-au smintit de tot. Ne laudam ca fugim de birocratie, dar birocratia e mai iute si ne ajunge din urma ... si ne-o trage din fuga, pe la spate ... si parca e tot mai mare si mai tare ... #-o
Fişiere ataşate
ANPA samd.jpg

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 05 Iun 2012, 03:15

Tot permisele ANPA ma framanta ... la greu. Deci eu platesc acum, la ora "hash", iar dumnealor imi livreaza cartonashul la o data si o ora necunoscuta nici macar de cutremurologul Marmureanu. Intrebarea e : daca maine purced spre mult asteptata delta ... ce ma fac ? O astept de un an de zile ... toate visele mele sunt cuplate la marea iesheala ... toate economiile nestiute de consoarta au mers in contul delta ... Sebi stie ca trebuie sa fie discret ( :)) ) ... ma rog, daca n-am capatat tiparitul ANPA ... o iau in goarna ? :-? Probabil ca da, insa probabil ca cineva trebuie sa raspunda daca eu imi ratez marea iesheala ...
Fişiere ataşate
ANPA forever.jpg

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 05 Iun 2012, 13:22

sorin1362 scrie:Tot permisele ANPA ma framanta ... la greu. Deci eu platesc acum, la ora "hash", iar dumnealor imi livreaza cartonashul la o data si o ora necunoscuta nici macar de cutremurologul Marmureanu. Intrebarea e : daca maine purced spre mult asteptata delta ... ce ma fac ? O astept de un an de zile ... toate visele mele sunt cuplate la marea iesheala ... toate economiile nestiute de consoarta au mers in contul delta ... Sebi stie ca trebuie sa fie discret ( :)) ) ... ma rog, daca n-am capatat tiparitul ANPA ... o iau in goarna ? :-? Probabil ca da, insa probabil ca cineva trebuie sa raspunda daca eu imi ratez marea iesheala ...
La Craiova incepura sa vie..Si sunt lucioase , precum curcubeu'...Iti vine sa le bagi la bancomat... Presimt ,ca vin si la voi... :)

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 08 Iun 2012, 03:18

Undeva, pe un topic de scule pe bascule, ne baga Laurentiu o soparla. Aparea el cu un tirbushon de carlig cu care chinezoii din Dragonul Roshu extrageau dopurile din sticlele cu bauturi slab alcoolizate, obtinute din orez fermentat in mod traditional. Spun slab alcoolizate, pentru ca ei nu pot duce mult, fiind si mici si galbeni.
In fine, sa revenim la chine ... pardon carligul cu pricina ... Deci arunca Laur carligu' gol in totalitate ... iar noi, hatz, am si mushcat. Pai mai Laure, puteai sa pui macar un botz de ceva, ... o patratica, ... un chishtoc, batar un fum sa tragem ... :))
Ca norocul, anticul nostru egiptean l-a linistit pe Amon Ra cu niste eclipse totale ... venite tooocmai de la "soare rasare"... cu ceva din gama lu' Gatzu :))
Fişiere ataşate
hook.jpg

Desideiu Bogdan
Veteran
Veteran

Mesaj de Desideiu Bogdan » 08 Iun 2012, 09:51

=)) =)) =)) =))

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 08 Iun 2012, 16:46

:D

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 11 Iun 2012, 02:38

Iata ca trecura si alegerile locale. Acuma putem sa vorbim nitel si de unul ... si de altul ... asa, ca sa putem rade bine >:)
Deci se facu duminica dimineata si de comun acord cu nevasta, hotararam sa mergem la vot, iar apoi sa avem intreaga si minunata zi libera la dispozitie. Pe strada nici tipenie de om ... am zis intr-un glas : " lumea e la iarba verde !"
Asta pana am intrat in sectia de votare ... acolo era un buluc ce contrasta cu acalmia de afara ... Primul instinct a fost sa fugim repede si sa revenim in racoarea serii. Da na, daca tot am intrat in hora, am ramas, am transpirat ca-n sera si am reusit pana la urma sa aplicam de patru ori o stampila mica pentru un viitor mare ... al unora ... ;)
In fine, sa revenim la oierul nostru ... ca asta-i partea cu rasul ... Apropos, ati auzit cumva ca s-a interzis vanatoarea la ras? =)) Voi reveni cu date locale si concrete, referitoare la aceasta dragalasha felina ... ca sa nu creada lumea ca a disparut de pe glob :D
Deci ( #-o ), Jijinho a candidat si el la o fonctzie ... nu shtie nici el precis la care ... da' el se baga, ca si chilotzii-n cur ... Ce linishte, ce lipsa de stres, numai Reghe glasuia ca el taie si spanzura ... =)) , las' ca-l vedem de maine ... Parca vad ca anii vor deveni zile, ... zilele ore, orele secunde, iar secundele da-le-n ma-sa ... marsh inapoi la Chiajna ! Iar va pune vina pe unu' sau pe altu' ca Mioritza nu da lapte, cand el singur a ales sa-l mulga pe Costea :))
Fişiere ataşate
jiji la primarie.jpg

Desideiu Bogdan
Veteran
Veteran

Mesaj de Desideiu Bogdan » 11 Iun 2012, 11:14

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =D> =D> =D> =D> A recunoscut ca branza de oaie e preferata lui , insa cea de berbec este delicatesa pentru domnia lui . =)) =)) =))

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 12 Iun 2012, 01:29

;)
Fişiere ataşate
UNA PE ZI.jpg

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 14 Iun 2012, 02:07

Prinzi sau nu prinzi ... eliberezi sau nu eliberezi ... ce importanta are? Nu vor disparea speciile de pesti din cauza pescarului cu undita. ;)
Fişiere ataşate
C&R.jpg

Scrie răspuns

Înapoi la “Glume”