Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Craciun fericit!
- ionutniculae
- membru activ
Ce iti mai place, sorine sa comentezi(iar folosesti cuvinte cam mari, deeee doar esti moderator), craciun fericit tuturorsorin1362 scrie:Craciun fericit si tie Cosmine ! Da' ti-ai luat "brevet" pe TIR, de apari doar meteoric ? Ori te-au influentat niste proscrisi care, intr-o glaciatiune anterioara clampaneau pe aici doar in interesul lor ?cosmin mihut scrie:Va doresc tuturor CRACIUN FERICIT,sanatate si multe bucurii,SARBATORI FERICITE.
P.S. vezi ca unul dintre proscrisi chiar a laudat ceva ..... organizatul taberei de ex.
Never give up
LA MULTI ANIIIIIII,multa sanatate si fire zbuciumate,bre,nea IOANE!!!!
- cosmin mihut
- Veteran
LA MULTI ANI si din partea mea bre nea IOANE ...
MERCEDES S
Multumesc mult pentru urare Seby si scuze pentru intirzierea raspunsului , nu am mai intrat pe forum,de fapt nici pe blog nu prea mai am timp ,multumesc si tie Mihut ,va doresc un an placut pe girla.Sebastian scrie:LA MULTI ANIIIIIII,multa sanatate si fire zbuciumate,bre,nea IOANE!!!!
As dori sa merg in Delta Dunarii la pescuit. Dar nu stiu locuri bune de pescuit sau unde ma pot caza. Ma poate ajuta cineva. Daca stiti un loc bun sau vreo casa ceva unde sa pot sta contra cost? Si cu permisul de pescuit, De unde trebuie scos si cat ar costa. Multumesc anticipat.
In principal caut un satuc linistit unde sa pot pescui fara galagie multa, corturi copii. Sa fiu doar eu sau pescari
In principal caut un satuc linistit unde sa pot pescui fara galagie multa, corturi copii. Sa fiu doar eu sau pescari