Sarulesti - Sandulita
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- georgemarian
- Veteran
Re: Sarulesti - Sandulita 2011
Eu prind clean frumos si mreana la duda pe arges,si sabar..
Eu am permis de protocol,iar asta nu iti da dreptul sa pescuiesti decat pe un perimetru restrans,cca 200m in jurul stavilarului.As fi pescuit undeva ferit de agasantele mame ce-si cearta copiii sau curiosii care te intreaba ce ai prins in fiecare minut.Nu ca as fi vreun ursuz,dar o zi intreaga sa spui fiecaruia la ce dai,de cand dai,cat costa,arata-mi etc...nu e asa placut. Pe Arges si Sabar? Pai nu e prohibitie inca?
- georgemarian
- Veteran
Nu am fost deloc anul asta,acum e prohibitie,si pana in prohibitie nu erau facute dudele,nici corcodusele...dar mereu iau cateva bucati frumoase la corcodusa,si duda...
Le pui pe fir de par sau pe carlig?
Re: Herastrau
Eu le puneam direct pe carlig , dar cred ca merg la fel de bine si pe fir de par .
MLDD
- georgemarian
- Veteran
Direct pe carlig,un carlig cu tija lunga....asa dau eu:)intef scrie:Le pui pe fir de par sau pe carlig?
Anul asta se mai pescuieste in zona barajului, la platicari?
Azi am fost pe sandulita si a fost ok cu toate k carasul nu prea si a facut aparitia eu reusind sa prind doar 2 trecuti de kg si vreo 17 kg de platica.
- georgemarian
- Veteran
Aratane si noua o poza,s-au chiar doua,nu cred ca intra 17 kg intr-o pozarobert048 scrie:Azi am fost pe sandulita si a fost ok cu toate k carasul nu prea si a facut aparitia eu reusind sa prind doar 2 trecuti de kg si vreo 17 kg de platica.
Felicitari!
mi-ai lasat si mie pentru vinerea viitoare?
Nu-i lasa lu Intef , ca a umplut sacul de ciortani astazi pe Herastrau
MLDD
Acum lasand gluma la o parte , sunt de acord cu georgemarian : ceva detalii despre tehnica de astazi sau vre'o fotografie ratacita nu ai si pentru noi ? Felicitari oricum pentru captura !
MLDD
am spus numai doi fiindca cineva in dreapta mea a luat vreo 6 la shefield.am pescuit cu 2 bete,7 si 8 m,carasii au intrat pe viermi