Dupa parerea mea ar trebui sa facem din rubrica UNDE AM PESCUIT una foarte puternica,o pagina in care intri inainte de a stabili o partida de pescuit si poti afla comentarii despre anumite balti pe care doresti sa mergi.
De exemplu,in prezent daca vrei sa afli o informatie de o anumita balta,o gasesti pe cel putin doua sau trei pagini diferite si e complicat sa gasesti o informatie recenta cu subiectul care te intereseaza,mai exact,unde a fost persoana respectiva,ce a prins,taxe,conditii etc etc.
Acum,nu stiu cat de complicat este,dar o pagina in care sa intri si sa dai cautare balta xxxxxxx si sa afli ultimele postari ale pescarilor care au fost acolo???
Sunt sigur ca cel putin 80% din pescarii care vor sa mearga la pescuit se intereseaza prin intermediul internetului de balta pe care vor sa mearga,iar noi(ma rog,moderatorii)daca ne axam mult pe aceasta rubrica,am ajuta enorm de multe persoane fie ei incepatori sau avansati,iar seriozitatea acestui site ne va aduce,sunt sigur,un succes maxim
FairPlay Team