mulineta hakuyo
Moderatori: gor965, florentiniuga
- turboslider
- membru activ
mulineta hakuyo
Buna ziua ,astept un raspuns daca se poate A folosit cineva acest model de la hakuyo? costa 95 lei ,si o comparatie intre acest hakuyo-si okuma compresa 340 fd daca doriti sa ma informati .O zi buna.
- turboslider
- membru activ
Re: mulineta hakuyo
chiar nimeni ??
Salut . Eu folosesc de 1 an mulinete hakuyo xh6000( cele cu baitrunner ) si sunt multumit de ele . Intre cele care te intereseaza si xh6000 diferenta este doar de baitrunner .
- turboslider
- membru activ
in regim de pescuit constant ai tras ceva de ele?? ceva jocuri? sau daca ai folosit altceva la aceiasi bani si tia placut astept msg. ms
- georgemarian
- Veteran
Sunt destul de bune la pretul asta,am avut eu doua bucati,le mai am si acum,le folosesc pe dunare
Pai daca ma iau dupa denumiri, Okuma e marimea 40 si Hakuyo e marimea 70 ... tu ce pesti urmaresti ? ...mici sau mari ?turboslider scrie:.................. o comparatie intre acest hakuyo-si okuma compresa 340 fd .........
- turboslider
- membru activ
pai pescuit universal moace ,ciortani platici, iar okuma compresa este la fel de mare ca hakuyo mai am un model acasa 350 dar poate a folosit cineva si hakuyo sami spuna
Cu mulinetele am pescuit pe Moara Vlasiei 2 . Inca nu au jocuri . Iar despre asezarea firului , numai de bine . Raport calitate pret sunt ok . La banii astia nu cred ca gasesti ceva mai bun . De folosit m-ai folosesc Okuma Travertine 65 .