Buna seara!
Am o intrebare privind aceste mulinete si anume Hakuyo XD 6000 pe care le-am gasit pe site-ul domnului Mitranescu. As dori sa stiu daca a folosit cineva aceste mulinete si cam ce parere are despre ele. De-asemeni, sunt foarte curios cum bobineaza firul. Niste poze are fi si ele bine primite. Va multumesc in avans!
mulinete hakuyo XD6000
Moderatori: gor965, florentiniuga
- ghita_nicula
- utilizator
Re: mulinete hakuyo XD6000
si eu sunt interesat pt Dunare, nu are nimeni?
- CristianBadislav
- membru activ
mitranescu dan.. pescuieste de 1 an cu ele.. si din cate am inteles eu sunt super.. acum nu am eu sa iti zic daca asa e sau nu.. dar nu cred ca le mai folosea atata timp si la concursuri.. intreaba pe dan.. nu e un om sa iti traga teapa.. iti spune sincer cum sunt...ghita_nicula scrie:si eu sunt interesat pt Dunare, nu are nimeni?
XD 6000 este un model iar ce foloseste dan mitranescu este TD 6000 , care intradevar face mult mai mult decat pretul (220 lei ) deoarece am si eu 2 astfel de mulinete.CristianBadislav scrie:mitranescu dan.. pescuieste de 1 an cu ele.. si din cate am inteles eu sunt super.. acum nu am eu sa iti zic daca asa e sau nu.. dar nu cred ca le mai folosea atata timp si la concursuri.. intreaba pe dan.. nu e un om sa iti traga teapa.. iti spune sincer cum sunt...ghita_nicula scrie:si eu sunt interesat pt Dunare, nu are nimeni?
Asadar sunt doua modele diferite cu preturi diferite
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
salut! Dl Dan Mitranescu foloseste TD 6000, nu a pescuit in nici un concurs cu XD 6000.
TD 6000 sunt varful de gama de la HAKUYO, si sunt super mulinete avand in vedere pretul.
XD 6000 m-am jucat putin cu ele...sunt destul de OK mulinete, cat despre cum aseaza firul ce sa zic au sistemul WORM SHAFT...eu zic ca nu are voie sa nu aseze bine firul...
TD 6000 sunt varful de gama de la HAKUYO, si sunt super mulinete avand in vedere pretul.
XD 6000 m-am jucat putin cu ele...sunt destul de OK mulinete, cat despre cum aseaza firul ce sa zic au sistemul WORM SHAFT...eu zic ca nu are voie sa nu aseze bine firul...