Ajutor reparatie lanseta Chub Outkast Plus 50
Moderatori: gor965, florentiniuga
- radu_popeanu
- utilizator
Ajutor reparatie lanseta Chub Outkast Plus 50
Salutari! Aj avea nevoie sa ma indrumati inde as putea sa imi repar o lanseta Chub Outkast plus 50 careia i-a sarit pastila de siliciu de pe inelul de varf! Daca aveti idee cine m-ar putea ajuta, v-as fi recunoscator! Multumesc!
- Alexandru Mihai
- Veteran
Re: Ajutor reparatie lanseta Chub Outkast Plus 50
Noi te-am indruma...dar de unde esti???...ca sa stim unde te trimitem.radu_popeanu scrie:Salutari! Aj avea nevoie sa ma indrumati inde as putea sa imi repar o lanseta Chub Outkast plus 50 careia i-a sarit pastila de siliciu de pe inelul de varf! Daca aveti idee cine m-ar putea ajuta, v-as fi recunoscator! Multumesc!
- cris71tian72
- senior
Cumpara alt inel de virf--[gasesti online--]---incalzeste-l pe cel vechi cu bricheta si iese---fixeaza-l pe cel nou cu picatura
Salut ,
Si eu am patit un pocinog ieri si am spart pastila de 40 de la inelul de baza . Lanseta , Outkast Plus cu maner de pluta , cand am primit-o avea pastila de la al doilea inel de la baza sparta si am schimbat-o undeva , dar sincer nu-mi place asa ca le-as schimba pe amandoua , o pastila de 40 si una de 30 . Daca aveti idee unde le pot schimba cu cu pastile de CALITATE si ASEMANATOARE daca nu chiar la fel , solicit indrumare , rogu-v-as.
Multumesc.
Fire intinse.
Si eu am patit un pocinog ieri si am spart pastila de 40 de la inelul de baza . Lanseta , Outkast Plus cu maner de pluta , cand am primit-o avea pastila de la al doilea inel de la baza sparta si am schimbat-o undeva , dar sincer nu-mi place asa ca le-as schimba pe amandoua , o pastila de 40 si una de 30 . Daca aveti idee unde le pot schimba cu cu pastile de CALITATE si ASEMANATOARE daca nu chiar la fel , solicit indrumare , rogu-v-as.
Multumesc.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
Dong , reprezentantul si importatorul produselor Hakuyo , localizat in Dragonul Rosu , mi-a schimbat pe loc inelul , atentie , cu unul de buna calitate si la un pret de 3 ori mai mic decat am platit pe schimbarea unui alt inel ( la o alta lanseta ) , efectuata la un magazin bine cunoscut . Deci calitate comparabila cu inelele originale si pret de 3 ori mai mic decat am platit pe un inel de o calitate inferioara.
Fire intinse.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.