Vand 14 plumbi KORDA de diferite gramaje si modele. Se vand numai impreuna. Pret 70ron.
Vand 14m de fir pt legat carlige(Intelligent Hooklink), Hooklink Clip(18buc), Lead Clip(10buc), Vartede nr.8(15buc, care merg perfect cu Lead Clip ul) si Rubbers(10buc), toate aceste accesorii fiind produse de KORDA. Se vand numai impreuna. Pret 55ron.
Vand Accesorii monturi KORDA
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand Accesorii monturi KORDA
salut daca ai drum in bucuresti sau un amic le cumpar eu toate .
imi pare rau dar nu stiu gramajele... doar daca, caut un cantaraditzzu scrie:model grippa ce gramaj ?
![smile :)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/1.gif)
Se vand doar la pachet 120ron. Transport inclus prin posta romana!!drancutza scrie:Vand 14 plumbi KORDA de diferite gramaje si modele. Se vand numai impreuna. Pret 70ron.
Vand 14m de fir pt legat carlige(Intelligent Hooklink), Hooklink Clip(18buc), Lead Clip(10buc), Vartede nr.8(15buc, care merg perfect cu Lead Clip ul) si Rubbers(10buc), toate aceste accesorii fiind produse de KORDA. Se vand numai impreuna. Pret 55ron.