APEL CATRE DOMNUL TIBI MANASCU

Moderatori: mini_mic, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
miron aurel
junior
junior

APEL CATRE DOMNUL TIBI MANASCU

Mesaj de miron aurel » 24 Mai 2012, 08:32

DOMNULE TIBI SUNT MIRON DE LA MEDGIDIA CEL CARUI IA-TI FACUT VIATA FRUMOASA INCEPAND DE PE 28 APRILIE 2012 ,CAND MI-ATI DARUIT MULTE,FOARTE MULTE SCULE DE PESCUIT SI DE MARE VALOARE....DE CE V-A DERANJEZ?...DIN MOMENTUL IN CARE A-M PRIMIT DE LA DV-STRA ACELE SCULE NU A-M REUSIT SA IES NICAIERI LA PESCUIT DEOARECE MAI TOTI ASA ZISI PRIETENI AI MEI SAU VECINI CARE MERG SI EI LA PESCUIT IMI CER SUME(100 LEI) PTR A MA LUA SI PE MINE LA PESCUIT NU STIU DE CE FAC ACEST LUCRU,PROBABIL ORI DIN INVIDIE CAND VAD CE SCULE AM,ORI PUR SI SIMPLU DIN RAUTATE,EU LA RANDUL MEU NU IMI PERMIT ASA SUME DE BANI SI ASTFEL NU POT MERGE DE LOC SA MA BUCUR DE O PARTIDA DE PESCUIT SI ASA STAU SI MA CONSUM CA NU AM NICI O POSIBILITATE SA MA DEPLASEZ CATRE O BALTA DE PESCUIT....IN ACEST MOMENT NU DORESC SA CREDETI CA ABUZEZ DE BUNATATEA DV-STRA,DAR CHIAR NU AM LA CINE SA APELEZ SI ASA M-AM GANDIT SA VA ROG DACA AVETI PE UNDEVA VREO BICICLETA CAT DE VECHE AR FI EA SAU DACA AVETI UN PRIETEN CARE AR FI DISPUS SA VA DE-A ASA CEVA PTR A MA AJUTA DIN NOU SI PE MINE CA IN ACEST FEL SA POT SA MERG SI EU LA PESCUIT DE CATE ORI DORESC SI CAT DORESC AR FI PTR MINE FANTASTIC,FIIND BATRAN AS PUTEA SA MA AJUT DE O BICICLETA MAI MULT DECAT ORICE,V-A ROG INSA CA ACEASTA CERINTA A MEA SA NU O PRIVITI CA PE O INDRAZNEALA PTR-CA NU ESTE ASA,EU VA RESPECT FOARTE MULT SI CREDETI-MA CA NU CUNOSC NICI UN OM DE CALITATEA DV-STRA,ACEST LUCRU INCURAJANDU-MA SA INCERC TOT LA DV-STRA DEOARECE NU AM PE NIMENI CARUIA AS PUTEA SA II SOLICIT ASA CEVA,IN CAZUL IN CARE NU AVETI POSIBILITATEA DE A-MI DARUI SI O BICICLETA SA STITI CA RAMANETI ACELASI OM DE MARE CARACTER PE CARE L-AM CUNOSCUT VREODATA SI IN FATA CARUIE MA DESCOPAR SII SPUN---TOATA STIMA---...CU MULT RESPECT...MIRON.....MEDGIDIA

tibi_m
Veteran
Veteran

Re: APEL CATRE DOMNUL TIBI MANASCU

Mesaj de tibi_m » 26 Mai 2012, 14:52

Domnule Miron
Ma bucur mult ca v-a placut echipamentul. Sper sa il folositi ani multi cu placere si bucurie pescareasca.
In ceea ce priveste dorinta dvs. nu detin o bicicleta, dar sunt convins ca din toti cei ce vor citi apelul dvs, o sa se gaseasca cineva caruia ii prisoseste. Daca nu o sa se gaseasca o sa gasim o solutie aici toti pescarii.
Fire intinse si multe bucurii

miron aurel
junior
junior

Mesaj de miron aurel » 26 Mai 2012, 18:12

VA MULTUMESC FOARTE MULT PTR RASPUNSUL DV-STRA SI VA MAI MULTUMESC INCA O DATA CA NU VA SUPARATCERINTA MEA INSA CHIAR NU AM PE NIMENI DE ACEEA AM INDAZNIT.....VA DORESC TOT BINELE DIN LUME.DIN SUFLET SI CU MULTA SINCERITATE...DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE..CU MULT RESPECT...MIRON

chef
membru activ
membru activ

Mesaj de chef » 06 Ian 2013, 04:21

miron aurel scrie:VA MULTUMESC FOARTE MULT PTR RASPUNSUL DV-STRA SI VA MAI MULTUMESC INCA O DATA CA NU VA SUPARATCERINTA MEA INSA CHIAR NU AM PE NIMENI DE ACEEA AM INDAZNIT.....VA DORESC TOT BINELE DIN LUME.DIN SUFLET SI CU MULTA SINCERITATE...DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE..CU MULT RESPECT...MIRON
Nea Miroane,dak tot navighezi pe net,asa...,ia intra bre la un site de bikeri si fa-le o intrebare(ca moarte n-are...)sa vedem dak bikerii astia confirma ca si pescarii ca romanul are inima mare=TOT ROMANUL,nu numai pescarii.... **== :-h

pestacu
senior
senior

Mesaj de pestacu » 30 Ian 2013, 11:05

tibi_m scrie:Domnule Miron
Ma bucur mult ca v-a placut echipamentul. Sper sa il folositi ani multi cu placere si bucurie pescareasca.
In ceea ce priveste dorinta dvs. nu detin o bicicleta, dar sunt convins ca din toti cei ce vor citi apelul dvs, o sa se gaseasca cineva caruia ii prisoseste. Daca nu o sa se gaseasca o sa gasim o solutie aici toti pescarii.
Domule Miron,
aveti dunarea la 2 pasi ,trebuie doar sa va faceti un permis anpa ,care pentru pensionari este gratis

chef
membru activ
membru activ

Mesaj de chef » 30 Ian 2013, 11:18

pestacu scrie:
tibi_m scrie:Domnule Miron
Domule Miron,
aveti dunarea la 2 pasi ,trebuie doar sa va faceti un permis anpa ,care pentru pensionari este gratis
CORECT!!!! **== :idea:

ionutcyd
membru activ
membru activ

Mesaj de ionutcyd » 01 Mar 2013, 23:21

miron aurel scrie:VA MULTUMESC FOARTE MULT PTR RASPUNSUL DV-STRA SI VA MAI MULTUMESC INCA O DATA CA NU VA SUPARATCERINTA MEA INSA CHIAR NU AM PE NIMENI DE ACEEA AM INDAZNIT.....VA DORESC TOT BINELE DIN LUME.DIN SUFLET SI CU MULTA SINCERITATE...DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE..CU MULT RESPECT...MIRON
D-le Miron lasati-mi o adresa de mail sau un numar de telefon .Am la tara o bicicleta Tohan, cred ca printre ultimele bucati produse ('93-'94) . Daca incape in masina la primul drum catre Constanta v-o aduc....cred ca trebuie un pic unsa !

Vornicu
membru activ
membru activ

Mesaj de Vornicu » 31 Mar 2013, 11:14

Domnule Miron , citesc cu inima grea comentariile dumneavoastra . Invidia ,sa stiti de la Vornicu , e un pacat greu , asa e , aveti dreptate . In legatura cu bicicleta tot ce pot sa va promit e ca , inainte sa plec la Podgorica , o sa trec prin targul Vitan-Barzesti ,caut un fiat pana in 2000 euro pentru ginere-miu . Daca gasesc o bicicleta potrivita la cineva care sa mearga la peste incerc sa fac sa fie . Nu te lasa Vornicu pe tine asa . Mai am si niste plute care merg numaidecat . Tinem legatura ,vedem cum facem ,nu ? Cu respect , Vornicu . ---<><

pescarulrobert
membru activ
membru activ

Mesaj de pescarulrobert » 31 Mar 2013, 11:41

Mare om mare caracter domnu vornic..

Scrie răspuns

Înapoi la “Schimburi, Donatii”