florian serban scrie:eu zic sa te concentrezi mai mult pe strategie si pe pescuitul in sine.daca te gandesti ca cei care isi fac boiliesurile singuri au o nada superioara tie esti pierzator din start.eu zic sa folosesti nada care o stii si ai mai pescuit cu ea nu ca aia auzit ca nu stiu ce nada de la nu stiu ce producator este mai buna...nada nu pescuieste singura,degeaba ai nada buna daca nu stii sa pescuiesti cu ea.oricine in ziua de azi stie sa faca boiliesuri asta nu inseamna ca sunt neaparat superioare celor care le gasesti in magazin.eu daca as fi in locul tau as alege nada care am mai folosit-o pe balta respectiva si cu care am avut rezultate.florin.irimia84 scrie:RAZVAN GHEORGHE scrie:Pot sa iti spun ca boilies-urile de la Carping(care dina acest an le si produc si distribui),in momentul de fata au cele mai bune rezultate in concursuri....acest lucru denota faptul ca este o nada de calitate...dar cum au spus si baietii de mai devreme...trebuie sa sti sa o si folosesti...ai un mesaj privat din partea mea.Multumesc.
nu cred ca am zis eu ca boilies-urile de la Carping nu sunt de calitate,pot sa spun ca in momentul de fata chiar am 4 pungi de Sweetcorn acasa dar................. am auzit multe laude despre boilies-urile facute de Bogdan Dragan de la pescari care le-au folosit...in concursuri si ei au zis ca sunt peste tot ce este pe piata in momentul de fata.
Multumesc pentru mesajul privat.
Daca o sa le folosesc....inca nu m-am hotarat o sa va scriu toate detaliile..........aa apropo Craptor Total de la domnul Florentin stiu ca erau de foarte buna calitate ,mergeau bine pe la baltile prin Cluj dar stiu ca momentan nu se mai produc.
Corect spus.