Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
Salutare,ai incercat in magazinele de genul Hornbach??
Prinde un peste si ... fa-l mare !
- sergiuvarzaru
- utilizator
Pe unde mergeti in weekend la pescuit.
Vand 4 mulinete OKUMA AXEON V II 80, achizitionate in data de 07.03.2012 (sunt in garantie), folosite doar doua partide de pescuit, sunt ca noi. Mulinetele au convertori- baitraner achizitionati separat. Pretul este fix 950 lei, nu accept schimburi si se vand toate patru. Preferabil, livrare personala, in zona Brasov. Tel. 0753 632682.
vand 3 mulinete trabucco icarus 460 cu fir pe ele carp expert 0,28 pret 3 mil toate
vand degetare din piele 15 lei buc
ce se mai aude de Belin Movile ?
Daca te referi la balta noua,vineri doi colegi ai mei au prins multi.Si mai mici si mai mari dar numai raci.Asa ca ....De mentionat ca sa pescuit doar la match.c0r0nel scrie:ce se mai aude de Belin Movile ?
Acum am vorbit cu cineva care se afla la pescuit pe balta a prins un singur crap ceva carasei si platicute....a pescuit la feeder.
caras si platica din cate stiu eu la movile nu sunt deloc.mai era crap dar nici ala nu prea mai e
Eu am fost la movile de 1 mai si am prins atat crap cat si caras si platica:)pot posta si poze:).Am pescuit pe latura opusa de intrarea pe balta.Am pescuit 3 oameni la cate 3 feedere si am avut cam 3-4 crapi fiecare +ceva platica si caras:).
- Norocel Constantin
- junior
am fost azi la dumbravita,jale totala vro 3 carasei vai de ei in rest nik,tot mai slaba balta aia pe zi ce trece
- daddy caddy
- senior
DACA TOT VA PLANGETI ATATA VA ASTEPT LA CONCURSUL DE LA STIGMA FISHING ''CUPA STIGMA FISHING''
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- STIGMA FISHING
- senior
Am rezolvat problema veceurilor doua veceuri noi noute di cele patru au fost finalizate
- daddy caddy
- senior
MAI SUNT 2 LOCURI LIBERE LA CONCURSUL CUPA STIGMA FISHING-29 IUN-01 IUL 2012
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
Salutare! A mai fost cineva la Belin ( Bela ) ....care mai e situatia pe acolo?
Catch & Release