Mulinete BARACUDA HD 865
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- darkiss2000
- membru activ
Re: Mulinete BARACUDA HD 865
Salut,
Pe site-ul oficial Baracuda, modelul indicat de tine are 8 rulmenti, iar pretul este de 80 lei/buc noua.
Pana la urma ce model este, pentru ca HD 865 nu are 12 rulmenti iar pretul de la care ai plecat (115 lei) este mai mare decat pretul pentru o mulineta noua?
http://baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=13%20
Pe site-ul oficial Baracuda, modelul indicat de tine are 8 rulmenti, iar pretul este de 80 lei/buc noua.
Pana la urma ce model este, pentru ca HD 865 nu are 12 rulmenti iar pretul de la care ai plecat (115 lei) este mai mare decat pretul pentru o mulineta noua?
- ZSOLT DEZSI
- senior
Cand am cumparat eu mulinetele , am datpe ele 125 ron, iar pe urma s-au ieftinit, nu stiu motivul , oricum am pescuit cu ele foarte putin pt ca am primit cadou ,okuma, ele au 12 rulmenti , scrie si pe rotorul tamburului ( nu pe tambur) iar de desfacut, nu le-am desfacut niciodata, pt. ca nu a fost cazul, de functionat , functioneaza impecabil , defapt sunt aproape noi. Am sa incerc sa le fac poze mai bune. stima
- darkiss2000
- membru activ
OK...astept poze mai bune pentru ca sunt interesat de mulinete si este importanta pentru mine si starea lor estetica, nu doar functionala. Te rog sa imi spui daca stii si ce fir ai pe tamburi.
- ZSOLT DEZSI
- senior
ok ,firul de pe tamburi este carp expert de 0,30, am sa incerc sa pun si poze mai bune.respect
darkiss2000 scrie:Salut,
in 2 din pozele pe care le-a atasat vanzatorul...se vede ca scrie 12BB = 12 rulmenti...informatiile de pe site-ul BARACUDA sunt gresit atat pret cat si specificatiile produselor.
Salut,
un ultim pret pt toate trei.
cu stima
un ultim pret pt toate trei.
cu stima
- ZSOLT DEZSI
- senior
180 ron.!, pe toate trei . stima!
Doresc sa le iau pe toate trei.Am sunat pe ambele nr de tel din anunt si ieri si azi pt a discuta detaliile si nu mi-ati raspuns.Mai este valabil anuntul ?
- ZSOLT DEZSI
- senior
Mulinetele, s-au vandut la IASI, MULTUMESC , se poate inchide.