Fainuri de legatura
Moderator: florentiniuga
Re: Fainuri de legatura
Eu as taia din gluten si as adauga si niste lapte praf. Mai "inmoaie" un pic mixul.
I Fish. Therefore I am.
Re: Fainuri de legatura
Ok, multumesc dar ideea a fost sa renunt la proteinele lactice si sa reusesc sa leg mixul doar cu fainuri cerealiere. Nu e posibil?
Re: Fainuri de legatura
Scuze ca nu este pe subiect :
As vrea sa stiu din partea voastra daca este ok sa folosesc AMIDON de la chinese in goundbait -sa 'perpelesc momitorul'
prin el ?
Va multumesc!
As vrea sa stiu din partea voastra daca este ok sa folosesc AMIDON de la chinese in goundbait -sa 'perpelesc momitorul'
prin el ?
Va multumesc!
Re: Fainuri de legatura
Habar n-am, deschide si tu un topic ceva, nu-mi bruia problema!
- florian serban
- Veteran
- Mesaje: 659
- Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
- Localitate: bucuresti
Re: Fainuri de legatura
faina de ton este o faina de peste cu un continut mare de ulei si este insolubila.faina predigerata este o faina cu valoare proteica ridicata si este solubila eu as scade continutul de faina de ton si as baga in mix si o faina LT.tecsi78 scrie:Se prea poate sa fie asta problema, masina de tocat carne cu ajutorul careia scot carnatii a ramas imaculat de curata dupa respectiva operatiune, chiar uleios de curata. Faina de ton sa fie de vina sau predigerata?