Fainuri de legatura

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Avatar utilizator
pharaoh
site team
site team
Mesaje: 1745
Membru din: 11 Feb 2010, 17:10
Localitate: Constanta
Contact:

Re: Fainuri de legatura

Mesaj de pharaoh » 17 Mai 2012, 21:28

Eu as taia din gluten si as adauga si niste lapte praf. Mai "inmoaie" un pic mixul.
I Fish. Therefore I am.

Avatar utilizator
tecsi78
membru activ
membru activ
Mesaje: 58
Membru din: 11 Noi 2011, 00:42

Re: Fainuri de legatura

Mesaj de tecsi78 » 18 Mai 2012, 07:28

Ok, multumesc dar ideea a fost sa renunt la proteinele lactice si sa reusesc sa leg mixul doar cu fainuri cerealiere. Nu e posibil?

Avatar utilizator
Alex0711
senior
senior
Mesaje: 169
Membru din: 17 Noi 2010, 13:13
Localitate: Bucuresti

Re: Fainuri de legatura

Mesaj de Alex0711 » 18 Mai 2012, 08:38

Scuze ca nu este pe subiect :
As vrea sa stiu din partea voastra daca este ok sa folosesc AMIDON de la chinese :D in goundbait -sa 'perpelesc momitorul'
prin el ?
Va multumesc!

Avatar utilizator
tecsi78
membru activ
membru activ
Mesaje: 58
Membru din: 11 Noi 2011, 00:42

Re: Fainuri de legatura

Mesaj de tecsi78 » 18 Mai 2012, 08:59

Habar n-am, deschide si tu un topic ceva, nu-mi bruia problema! [-x

Avatar utilizator
florian serban
Veteran
Veteran
Mesaje: 659
Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
Localitate: bucuresti

Re: Fainuri de legatura

Mesaj de florian serban » 18 Mai 2012, 09:35

tecsi78 scrie:Se prea poate sa fie asta problema, masina de tocat carne cu ajutorul careia scot carnatii a ramas imaculat de curata dupa respectiva operatiune, chiar uleios de curata. :-? Faina de ton sa fie de vina sau predigerata?
faina de ton este o faina de peste cu un continut mare de ulei si este insolubila.faina predigerata este o faina cu valoare proteica ridicata si este solubila eu as scade continutul de faina de ton si as baga in mix si o faina LT.

Scrie răspuns

Înapoi la “Boiliesuri”