cormoran eliminator

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
augustin
senior
senior

cormoran eliminator

Mesaj de augustin » 20 Ian 2009, 23:57

salut!am primit cadou un echipament pentru crap;4 mulinete okuma pl 860 si 4 lansete cormoran uk eliminator 3.9m.as dori sa cunosc parerile voastre despre lansete.va multumesc si fir intins!

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: cormoran eliminator

Mesaj de gor965 » 21 Ian 2009, 00:18

Hai si cu tine acum ...calul e dar nu se cauta la dinti ! :D
Mulinetele sunt f. bune ! Betele nu le cunosc ! Sunt cumva cu mufare pe spigot ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

augustin
senior
senior

Mesaj de augustin » 21 Ian 2009, 00:39

da,au mufare spigot.chiar nu mai are nimeni nici o parere.nu are nimeni betele astea? :?:

augustin
senior
senior

Mesaj de augustin » 21 Ian 2009, 02:48

am inteles ca lansetele astea ar avea ceva probleme cu spigotul.astept parerile voastre

gadjo
senior
senior

Mesaj de gadjo » 21 Ian 2009, 10:35

am si eu 2 buc numai ca mulinetele sunt de 865
le-am achizitionat in aceasta iarna si sunt la fel ca si tine.Nu stiu mare lucru despre lansete.Cel de la care le-am luat a zis ca sunt f bune.Mai gasisem un articol postat de dl Iuga care preciza ca sunt lansete bune dar sa nu le incarci cu mai mult de 90g.pana in 90 g aruci fata frica pt ca nu se rup.
Clubul Sportiv "Planet Carp"
www.planetcarp.ro

mariusangler
senior
senior

Mesaj de mariusangler » 21 Ian 2009, 16:33

augustin scrie:am inteles ca lansetele astea ar avea ceva probleme cu spigotul.astept parerile voastre
Am avut acum doi ani Cormoran Eliminator de 3,90 si 3,50lbs.La prima iesire din trei lansete, la una s-arupt spigotul la lansare si mai tirziu la alta a ainceput sa paraie spigotul si m-am oprit sa n-o rup si pe aceea.A doua zi le-am trimis inapoi la Arrow si am luat alte lansete Mitchell 3,96 by Robin Phillips.Nici nu suporta termen de comparatie,acum le are un amic ucenic in ale crapului si nu le-ar da pentru nimic in lume.Concluziile poti sa le tragi singur. Deci trei lansete noi fiecare 5-6lansari ,una rupta si alta pe rupte.Proasta marfa!!!!Sa nu incerci lansari in forta sau sa le incarci cu plumbi peste 100gr sau naditoare ca le faci praf.
Team Select Baits Romania

gadjo
senior
senior

Mesaj de gadjo » 21 Ian 2009, 19:44

mariusangler scrie:
augustin scrie:am inteles ca lansetele astea ar avea ceva probleme cu spigotul.astept parerile voastre
Am avut acum doi ani Cormoran Eliminator de 3,90 si 3,50lbs.La prima iesire din trei lansete, la una s-arupt spigotul la lansare si mai tirziu la alta a ainceput sa paraie spigotul si m-am oprit sa n-o rup si pe aceea.A doua zi le-am trimis inapoi la Arrow si am luat alte lansete Mitchell 3,96 by Robin Phillips.Nici nu suporta termen de comparatie,acum le are un amic ucenic in ale crapului si nu le-ar da pentru nimic in lume.Concluziile poti sa le tragi singur. Deci trei lansete noi fiecare 5-6lansari ,una rupta si alta pe rupte.Proasta marfa!!!!Sa nu incerci lansari in forta sau sa le incarci cu plumbi peste 100gr sau naditoare ca le faci praf.
Scuze ca intervin dar cu ce plumb ai aruncat de ai reusit sa rupi spigotul?
Sigur erau cormoran Eliminator pr.ca povestea asta am mai auzito pe un forum dar era vorba de alte lansete(dam sau baracuda daca nu mai insel)
Clubul Sportiv "Planet Carp"
www.planetcarp.ro

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 21 Ian 2009, 21:53

pai crezi ca mai e mare diferenta la materialele de constructie intre cormoranurile mai ieftine si baracuda sau alte scule din europa? da, poate este, hakuyo face scule peste uk carp eliminator. acum ceva vreme, cand eu cascam gura la mulineta big boss, un vanzator de la arrow ma sfatuia sa aleg okuma longbow 65 (de aproape 3 ori mai ieftina). nu cunosc sculele de top de la cormoran, dar am auzit ca este diferenta intre gama pentru occident si gama pt saracii din est. intradevar, din cate am vazut si eu, cormoranul de alta data s-a dus
Fishing is life. The rest...just details

mariusangler
senior
senior

Mesaj de mariusangler » 22 Ian 2009, 13:40

gadjo scrie:
mariusangler scrie:
Scuze ca intervin dar cu ce plumb ai aruncat de ai reusit sa rupi spigotul?
Sigur erau cormoran Eliminator pr.ca povestea asta am mai auzito pe un forum dar era vorba de alte lansete(dam sau baracuda daca nu mai insel)
Cit se poate de Eliminator de 3,90.Plumb de 110gr, nu crezi cumpara una si incearc-o.Cormoranul de acum nu mai este ce era odata,de cind fabrica totul in china la alte firme si pune sigla pe orice gaselnita ieftina.
Inca ceva pe site-ul oficial al firmei ,incepind din dcembrie nu mai exista nici un model care se comercializa pina acum deci s-au scos din fabricatie.
Team Select Baits Romania

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”