STIGMA FISHING

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
CiprYo
utilizator
utilizator

Re: STIGMA FISHING

Mesaj de CiprYo » 14 Mai 2012, 17:48

]Week-end-ul trecut am fost si eu pentru prima oara la stigma fishing la pescuit,este un lac superb si "are balta peste" **==
Fişiere ataşate
un carasel mai mare,prins la bila tare de 20 mm
un carasel mai mare,prins la bila tare de 20 mm
IMG_0200.jpg
oglinda superba
oglinda superba
Toti Oamenii se pot transforma in Pescari...dar nici un Pescar nu se mai poate transforma in Om...

sergiuvarzaru
utilizator
utilizator

Mesaj de sergiuvarzaru » 15 Mai 2012, 19:56

Am fost si eu pentru prima data pe aceasta balta si am ramas frumos impresionat, dar pe langa multe plusuri balta are si ceva minusuri care cred ca se vor rezolva in curand sper. Am prins peste frumos si destul de mult pentru o prima partida pe o balta necunoscuta pentru mine si colegul meu.Asteptam o noua partida pe STIGMA FISHING.
Fişiere ataşate
DSC01786.JPG

STIGMA FISHING
senior
senior

Mesaj de STIGMA FISHING » 15 Mai 2012, 21:09

Frumoasa captura si va m-ai asteptam la noi sal prindem si pe Bunicu **== :) =D>

radu_popeanu
utilizator
utilizator

Mesaj de radu_popeanu » 16 Mai 2012, 10:49

sergiuvarzaru scrie:Am fost si eu pentru prima data pe aceasta balta si am ramas frumos impresionat, dar pe langa multe plusuri balta are si ceva minusuri care cred ca se vor rezolva in curand sper. Am prins peste frumos si destul de mult pentru o prima partida pe o balta necunoscuta pentru mine si colegul meu.Asteptam o noua partida pe STIGMA FISHING.
Salut! Poate ne impartasesti si noua plusurile si minusurile acestei balti, care arata promitator.....

sergiuvarzaru
utilizator
utilizator

Mesaj de sergiuvarzaru » 17 Mai 2012, 20:29

radu_popeanu scrie:
sergiuvarzaru scrie:Am fost si eu pentru prima data pe aceasta balta si am ramas frumos impresionat, dar pe langa multe plusuri balta are si ceva minusuri care cred ca se vor rezolva in curand sper. Am prins peste frumos si destul de mult pentru o prima partida pe o balta necunoscuta pentru mine si colegul meu.Asteptam o noua partida pe STIGMA FISHING.
Salut! Poate ne impartasesti si noua plusurile si minusurile acestei balti, care arata promitator.....
Trebuie sa mergeti sa vedeti si sa va formati singuri o parere,plusurile si minusurile sunt o parere a mea ce inseamna un pescui C&R. Si nu vreau sa formez o idee gresita despre o locatie si despre oameni de acolo care nu o cunosc prea bine. Dupa ce o vedeti putem discuta despre ce ne place si ce nu ne place,si de cum ne-ar placea sa fie.

STIGMA FISHING
senior
senior

Mesaj de STIGMA FISHING » 19 Mai 2012, 01:38

Va așteptăm la pescuit la Ucea avem un cer plin de stele si crapi cu pofta de mâncare stau bine **== >:D< :))

andu20052005
junior
junior

Mesaj de andu20052005 » 29 Mai 2012, 16:49

se poate ajunge cu masina la locul de pescuit.....acces pe balta?

fish30
membru activ
membru activ

Mesaj de fish30 » 30 Mai 2012, 19:43

da se poate.dar nu poti tine masina langa tine noaptea.doar descaci bagajele scoti masina si la plecare vii cu masina si incarci
Marian Nedelcu
Power Carp Baits
www.powercarpbaits.ro

STIGMA FISHING
senior
senior

Mesaj de STIGMA FISHING » 02 Iun 2012, 13:54

Vremea este superba de pescuit nu ploa este vreme buna soare,va așteptăm la pescuit >:D< :-h **==

fish30
membru activ
membru activ

Mesaj de fish30 » 05 Iun 2012, 18:13

toalete s-au facut pe balta?stiu ca erau in lucru ultima data cand am fost
Marian Nedelcu
Power Carp Baits
www.powercarpbaits.ro

STIGMA FISHING
senior
senior

Mesaj de STIGMA FISHING » 06 Iun 2012, 13:46

Saptamana asta s-au cofrat si sper sa prindem o zii buna sa le turnam eu cred ca pana in weekwndul asta o sa fie gata 2 si saptamana viitoare si celalalte 2 **== :-h ,

celmare
membru activ
membru activ

Mesaj de celmare » 06 Iun 2012, 21:06

dm cristi borsu mai e valabil dupa fiecare concurs eu incerc sa conving citiva prieteni sa se inscrie la toate concursurile de la stigma ca habar nu au ce pierd concursul ca concursul dar atmosfera de dupa concurs si borsul fac toti bani pentru inscriere sa ne vedem cu bine la urmatorul concurs AMRin scadere fir intins tuturor participantilor
pescuitu este o arta nu e a voastra si nici a noastra e a urmasii urmasilor nostri !

STIGMA FISHING
senior
senior

Mesaj de STIGMA FISHING » 08 Iun 2012, 13:05

Borsul nu lipseste dar poare da dumnezeu si iese si un somn mare sa va facu si saramura ca aia este spesialitatea ,dar am nevoie de somn mare peste 20 hg va atept la pescuit si toate cele bune **== :-c :-h >:D<

teo42
membru activ
membru activ

Mesaj de teo42 » 08 Iun 2012, 19:28

celmare scrie:.... concursul ca concursul dar atmosfera de dupa concurs si borsul fac toti bani pentru inscriere ....
Ca bine mai zici =D> =D> =D> borsu marca Stigma Fishing, incrancenarea concurentilor, pesajul mirific si gazda fac toti banii.

STIGMA FISHING
senior
senior

Mesaj de STIGMA FISHING » 12 Iun 2012, 15:08

Am finalizat dua din cele patru toalete va asteptam la concurul sotul si sotia ,iar pana la concursul din luna acceasta le finalizam si pe celalalte doua **== :-c

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”