STIGMA FISHING
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: STIGMA FISHING
]Week-end-ul trecut am fost si eu pentru prima oara la stigma fishing la pescuit,este un lac superb si "are balta peste"
Toti Oamenii se pot transforma in Pescari...dar nici un Pescar nu se mai poate transforma in Om...
- sergiuvarzaru
- utilizator
Am fost si eu pentru prima data pe aceasta balta si am ramas frumos impresionat, dar pe langa multe plusuri balta are si ceva minusuri care cred ca se vor rezolva in curand sper. Am prins peste frumos si destul de mult pentru o prima partida pe o balta necunoscuta pentru mine si colegul meu.Asteptam o noua partida pe STIGMA FISHING.
- STIGMA FISHING
- senior
Frumoasa captura si va m-ai asteptam la noi sal prindem si pe Bunicu
- radu_popeanu
- utilizator
Salut! Poate ne impartasesti si noua plusurile si minusurile acestei balti, care arata promitator.....sergiuvarzaru scrie:Am fost si eu pentru prima data pe aceasta balta si am ramas frumos impresionat, dar pe langa multe plusuri balta are si ceva minusuri care cred ca se vor rezolva in curand sper. Am prins peste frumos si destul de mult pentru o prima partida pe o balta necunoscuta pentru mine si colegul meu.Asteptam o noua partida pe STIGMA FISHING.
- sergiuvarzaru
- utilizator
Trebuie sa mergeti sa vedeti si sa va formati singuri o parere,plusurile si minusurile sunt o parere a mea ce inseamna un pescui C&R. Si nu vreau sa formez o idee gresita despre o locatie si despre oameni de acolo care nu o cunosc prea bine. Dupa ce o vedeti putem discuta despre ce ne place si ce nu ne place,si de cum ne-ar placea sa fie.radu_popeanu scrie:Salut! Poate ne impartasesti si noua plusurile si minusurile acestei balti, care arata promitator.....sergiuvarzaru scrie:Am fost si eu pentru prima data pe aceasta balta si am ramas frumos impresionat, dar pe langa multe plusuri balta are si ceva minusuri care cred ca se vor rezolva in curand sper. Am prins peste frumos si destul de mult pentru o prima partida pe o balta necunoscuta pentru mine si colegul meu.Asteptam o noua partida pe STIGMA FISHING.
- STIGMA FISHING
- senior
Va așteptăm la pescuit la Ucea avem un cer plin de stele si crapi cu pofta de mâncare stau bine
- andu20052005
- junior
se poate ajunge cu masina la locul de pescuit.....acces pe balta?
da se poate.dar nu poti tine masina langa tine noaptea.doar descaci bagajele scoti masina si la plecare vii cu masina si incarci
- STIGMA FISHING
- senior
Vremea este superba de pescuit nu ploa este vreme buna soare,va așteptăm la pescuit
toalete s-au facut pe balta?stiu ca erau in lucru ultima data cand am fost
- STIGMA FISHING
- senior
Saptamana asta s-au cofrat si sper sa prindem o zii buna sa le turnam eu cred ca pana in weekwndul asta o sa fie gata 2 si saptamana viitoare si celalalte 2 ,
dm cristi borsu mai e valabil dupa fiecare concurs eu incerc sa conving citiva prieteni sa se inscrie la toate concursurile de la stigma ca habar nu au ce pierd concursul ca concursul dar atmosfera de dupa concurs si borsul fac toti bani pentru inscriere sa ne vedem cu bine la urmatorul concurs AMRin scadere fir intins tuturor participantilor
pescuitu este o arta nu e a voastra si nici a noastra e a urmasii urmasilor nostri !
- STIGMA FISHING
- senior
Borsul nu lipseste dar poare da dumnezeu si iese si un somn mare sa va facu si saramura ca aia este spesialitatea ,dar am nevoie de somn mare peste 20 hg va atept la pescuit si toate cele bune
Ca bine mai zici borsu marca Stigma Fishing, incrancenarea concurentilor, pesajul mirific si gazda fac toti banii.celmare scrie:.... concursul ca concursul dar atmosfera de dupa concurs si borsul fac toti bani pentru inscriere ....
- STIGMA FISHING
- senior
Am finalizat dua din cele patru toalete va asteptam la concurul sotul si sotia ,iar pana la concursul din luna acceasta le finalizam si pe celalalte doua