STIGMA FISHING

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
STIGMA FISHING
senior
senior

Re: STIGMA FISHING

Mesaj de STIGMA FISHING » 02 Mai 2012, 22:48

Vreau sa va amintesc ca in acest weekend 04-06 se va desfasura concursul ZONA BRASOV pe amenajarea piscicola Stigma Fishing ,standurile de Pescuit sunt amenajate pe toata suprafata amenajari piscicole , va multumim pt intelegere **== >:D< ,iar concurentilor le doresc fir intins si va asteptam la Pescuit >:D<

fish30
membru activ
membru activ

Mesaj de fish30 » 04 Mai 2012, 20:05

salut stie cineva care e situatia pe la concurs?

fir intins tuturor concurentilor
Marian Nedelcu
Power Carp Baits
www.powercarpbaits.ro

Norocel Constantin
junior
junior

Mesaj de Norocel Constantin » 07 Mai 2012, 20:11

as vrea sa incerc balta respectiva, ar fi pentru prima oara cand o vizitez asa ca m-ar ajuta ceva informatii,locuri recomandate pe balta,momeli care au avut rezultate orice va multumesc

STIGMA FISHING
senior
senior

Mesaj de STIGMA FISHING » 07 Mai 2012, 23:39

Eu iti recomand locurile de Pescuit cat Mai spre capetele de balta pt ca peste le este la reproducera si ca arome Scoica capsuna si plastice in elite in pasta fir intins **==

flo22
utilizator
utilizator

Mesaj de flo22 » 11 Mai 2012, 00:26

aveti si un site , ceva in care sa se stie despre concursurile dvs??

STIGMA FISHING
senior
senior

Mesaj de STIGMA FISHING » 11 Mai 2012, 11:53

site-ul este in lucru si o sa il postam can este finalizat **==

ExoLuci
junior
junior

Mesaj de ExoLuci » 11 Mai 2012, 12:02

In al doilea weekend din iunie incercam sa facem un mini concurs amical. Daca e si Cristi de acord sa luam toata zona din capatul baltii pana la deschiderea mai mare a baltii ( partea opusa de la rulota) .

Noi o sa fim 2 sau 3 echipe si va fii de vineri seara de la ora 19 pana duminica la 14. Daca mai sunt doritori 2-3 echipe asteptam un semn . Putem sa facem si echipe de cate 3 si sa pescuim cu 6 bete si sa avem o zona mai mare de echipa , un stand jumate .

Propun 2 sticle de jack de echipa sau banii asta cum o vrea toata lumea. Este un concurs amical , un gratar , un sprit ... >:D<

**==

STIGMA FISHING
senior
senior

Mesaj de STIGMA FISHING » 11 Mai 2012, 16:36

Amenajara piscicola STIGMA FISHING pune la bataie o sticla de palinca prune **== si un bors **== >:D<

Exo_luci
membru activ
membru activ

Mesaj de Exo_luci » 11 Mai 2012, 19:13

>:D<

Norocel Constantin
junior
junior

Mesaj de Norocel Constantin » 11 Mai 2012, 23:58

acuma am ajuns de pe balta,a fost prima mea partida de pescuit pe amenajarea stigma fishing,o balta excelenta,maine o sa postez si poze cu capturi .si cu suguranta voi mai reveni

77neo
senior
senior

Mesaj de 77neo » 13 Mai 2012, 07:36

ExoLuci scrie:In al doilea weekend din iunie incercam sa facem un mini concurs amical. Daca e si Cristi de acord sa luam toata zona din capatul baltii pana la deschiderea mai mare a baltii ( partea opusa de la rulota) .

Noi o sa fim 2 sau 3 echipe si va fii de vineri seara de la ora 19 pana duminica la 14. Daca mai sunt doritori 2-3 echipe asteptam un semn . Putem sa facem si echipe de cate 3 si sa pescuim cu 6 bete si sa avem o zona mai mare de echipa , un stand jumate .

Propun 2 sticle de jack de echipa sau banii asta cum o vrea toata lumea. Este un concurs amical , un gratar , un sprit ... >:D<

**==
imi pare rau ca nu pot sa vin. sunt plecat cu familia in concediu in perioada respectiva.
chiar daca e suparat d-nul cristi pe mine ca nu am mai stat la borsul de dupa concurs, (oboseala), gaseam eu o portita sa-l imbunez si sa vin.
sincer sa fiu chiar imi e dor de o partida de pescuit fara mize, fara orgolii, fara multe altele care se intampla in concurs.
asa cum mergeam odata pe olt si pescuiam, faceam o tocana la ceaun, un gratar si bineinteles un sprit strasnic in prima seara.
va doresc sa aveti parte de un weekend extraordinar de frumos si cu fire intinse doar oacazional pentru a va putea bucura din plin de frumusetea locului, gustul borsului si taria palincii. bravo voua **== **== **==
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'

Exo_luci
membru activ
membru activ

Mesaj de Exo_luci » 13 Mai 2012, 12:17

Nu e nimic , o sa mai fie iesiri de genul :)

Ditractie placuta in concediu **==

STIGMA FISHING
senior
senior

Mesaj de STIGMA FISHING » 13 Mai 2012, 23:15

Asa este barbat lasa ca facem alt bor si acolo poate o sa participi cu noi nu mai sunt suparat ca s-a mancat tot bosrsul si nu am avut nici o reclamatie **== #:-S :))

77neo
senior
senior

Mesaj de 77neo » 14 Mai 2012, 08:06

STIGMA FISHING scrie:Asa este barbat lasa ca facem alt bor si acolo poate o sa participi cu noi nu mai sunt suparat ca s-a mancat tot bosrsul si nu am avut nici o reclamatie **== #:-S :))
la urmatorul bors fac orice sa nu mai lipsesc. sa ne vedem sanatosi la urmatoarea partida. **==
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”