Livada
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- cristea radu
- senior
Re: Livada
@fisher
Ms
Ms
- cristea radu
- senior
HM
De anul trecut nimeni nimic,pe anul 20011?
Ce nu mai sunt pesti in balta?Sau nu a fost nimeni pa balta,dintre forumistii infopescar?
De cu, criza asta cred ca o sa fac o singura partida la crap pe 2011 si o so fac pe aceasta balta.Deocamdata am vazut pe alte forumuri ca se prinde ceva.Eu deabia astept sa vina august (concediul din 15)si sa fac 5 zile.Cine doreste sa vina este bine primit.Acu tot rulam bile(eu si colegu)si le punem la uscat(vreo 25 kg si mai facem.Cine vine cu noi are bile asigurate de pescuit(apropo horatiu si fisher)
Numai bine
De anul trecut nimeni nimic,pe anul 20011?
Ce nu mai sunt pesti in balta?Sau nu a fost nimeni pa balta,dintre forumistii infopescar?
De cu, criza asta cred ca o sa fac o singura partida la crap pe 2011 si o so fac pe aceasta balta.Deocamdata am vazut pe alte forumuri ca se prinde ceva.Eu deabia astept sa vina august (concediul din 15)si sa fac 5 zile.Cine doreste sa vina este bine primit.Acu tot rulam bile(eu si colegu)si le punem la uscat(vreo 25 kg si mai facem.Cine vine cu noi are bile asigurate de pescuit(apropo horatiu si fisher)
Numai bine
- cristea radu
- senior
Salutari
Tocmai am facut o partida pe livada de 5 zile (din 11 in 16).Partida era programata pe 8 zile asa am facut programarea,insa a trebuit sa venim acasa dupa 5 zile,eu trebuind sa merg la inmormantarea sotiei unui prieten foarte bun(accidentul cu 5 morti de la stejeris de duminica).
Insa hai sa vorbesc si de partea pescuitului.Pestele a mers destul de slab .Am pescuit in dr de cocoasa.Eu am pescuit pe bile imperial si colegul meu pe bilele pe care le facem de 4 ani.Eu nu am prins mai nimic insemnat : ( (peste 5 kg ) sau mai bine zis nimic : .Insa colegul a reusit (la bilele noastre de 23 ron kg)sa-si bata de 3 ori recordul.
Oricum glumesc .Eu am fost foarte bucuros pt el mai ales ca ia prins la bilele noastre .A reusit sa captureze mai multi crapi(undeva la 110 kg)iar cu poze sa lasat un 8kg,12 kg,14,400kg,16,350 kg si nu in ultimul rand luni seara un 20,20(sacul de cantarire avea 0,400 kg)martori fiind bunu si dane.
Revin cu poze ,sa le redimensionez.
Tocmai am facut o partida pe livada de 5 zile (din 11 in 16).Partida era programata pe 8 zile asa am facut programarea,insa a trebuit sa venim acasa dupa 5 zile,eu trebuind sa merg la inmormantarea sotiei unui prieten foarte bun(accidentul cu 5 morti de la stejeris de duminica).
Insa hai sa vorbesc si de partea pescuitului.Pestele a mers destul de slab .Am pescuit in dr de cocoasa.Eu am pescuit pe bile imperial si colegul meu pe bilele pe care le facem de 4 ani.Eu nu am prins mai nimic insemnat : ( (peste 5 kg ) sau mai bine zis nimic : .Insa colegul a reusit (la bilele noastre de 23 ron kg)sa-si bata de 3 ori recordul.
Oricum glumesc .Eu am fost foarte bucuros pt el mai ales ca ia prins la bilele noastre .A reusit sa captureze mai multi crapi(undeva la 110 kg)iar cu poze sa lasat un 8kg,12 kg,14,400kg,16,350 kg si nu in ultimul rand luni seara un 20,20(sacul de cantarire avea 0,400 kg)martori fiind bunu si dane.
Revin cu poze ,sa le redimensionez.
- cristea radu
- senior
Poze
- Fişiere ataşate
-
- phpiPkHC6AM.jpg (13.69 KiB) Vizualizat de 4088 ori
-
- phpI1EK79AM.jpg (6.63 KiB) Vizualizat de 4088 ori
-
- phpH6omHBAM.jpg (14.58 KiB) Vizualizat de 4088 ori
-
- phpG7iTatAM.jpg (10.67 KiB) Vizualizat de 4088 ori
-
- phpFyI8eeAM.jpg (12.44 KiB) Vizualizat de 4088 ori
-
- phpdYOEVgAM.jpg (17.71 KiB) Vizualizat de 4088 ori
-
- phpBz0fuPAM.jpg (13.7 KiB) Vizualizat de 4088 ori
-
- phpaIRe8NAM.jpg (13.18 KiB) Vizualizat de 4088 ori
-
- php9CJCarAM.jpg (12.2 KiB) Vizualizat de 4088 ori
-
- php4id0l5AM.jpg (10.54 KiB) Vizualizat de 4088 ori
- cristea radu
- senior
Altele
- Fişiere ataşate
-
- phpYMfphAAM.jpg (16.11 KiB) Vizualizat de 4081 ori
-
- phpY8zDniAM.jpg (18.81 KiB) Vizualizat de 4081 ori
-
- phpxvNpi8AM.jpg (13.31 KiB) Vizualizat de 4081 ori
-
- phpsF9iLRAM.jpg (11.15 KiB) Vizualizat de 4081 ori
-
- phpseuSQgAM.jpg (15.54 KiB) Vizualizat de 4081 ori
-
- phpqQtJcmAM.jpg (16.04 KiB) Vizualizat de 4081 ori
-
- phpmsFuFRAM.jpg (13.21 KiB) Vizualizat de 4081 ori
- cristea radu
- senior
O partida de pomina
Salutari tuturor
Uite cum a fost:
-am sunat acu 1 luna pt rezervare de locuri(cocoasa si dr de cocoasa)
-am rezolvat la serviciu pt concediu din data de 2 octombrie(toti patru)
-am bagat ceva bani sa mai facem bile
-am plecat duminica cu mari sperante stiind ca acu o luna a mers si ca sunt pesti mari
-am ajuns pe lac,ne-am instalat,pregatit ,sondat ,marcat ,momit,lansat,asteptari.....
Seara vedem ca intra nea Petre cu barca plina de porumb si ceva grau (putin infoiat)si de la jumate spre intrarea in lac i-a furajat(ops)zicem noi.Il cemam si il intrebam ca de ce?Saracu ne spune ca de marti au primit ordin de la d-nu Dinu sa furajeje in masa mare.Cat am stat noi a dat 3 barci de porumb (o tura intra 300-350 kg!!!!!!!!!!!!!!! )si 2 de faina cu grau(alte200 kg de barca)in total 1450 kg.............pai ce sa mai manance.
Mentionez ca eu si colegul Flaviu am pescuit cu bilele noastre(am prins pe orica balta am pescuit),Dane a pescuit cu bile de la Dudi(eu le-am facut)iar Nicu cu bile de la baietii din turda Mircea si Razvan(uniq baits parca)si bile craptor total (de la Florentin Iuga)asa ca nu se poate zice ca nu au fost bune.
In concluzie am prins o MARE TEAPA.
D-nu Dinu trebuia sa anunte(ca asa era frumos)ca se furajeaja.
Numai bine
PS:cred ca o sa schimbam locatia,mai degraba in Ungaria
Salutari tuturor
Uite cum a fost:
-am sunat acu 1 luna pt rezervare de locuri(cocoasa si dr de cocoasa)
-am rezolvat la serviciu pt concediu din data de 2 octombrie(toti patru)
-am bagat ceva bani sa mai facem bile
-am plecat duminica cu mari sperante stiind ca acu o luna a mers si ca sunt pesti mari
-am ajuns pe lac,ne-am instalat,pregatit ,sondat ,marcat ,momit,lansat,asteptari.....
Seara vedem ca intra nea Petre cu barca plina de porumb si ceva grau (putin infoiat)si de la jumate spre intrarea in lac i-a furajat(ops)zicem noi.Il cemam si il intrebam ca de ce?Saracu ne spune ca de marti au primit ordin de la d-nu Dinu sa furajeje in masa mare.Cat am stat noi a dat 3 barci de porumb (o tura intra 300-350 kg!!!!!!!!!!!!!!! )si 2 de faina cu grau(alte200 kg de barca)in total 1450 kg.............pai ce sa mai manance.
Mentionez ca eu si colegul Flaviu am pescuit cu bilele noastre(am prins pe orica balta am pescuit),Dane a pescuit cu bile de la Dudi(eu le-am facut)iar Nicu cu bile de la baietii din turda Mircea si Razvan(uniq baits parca)si bile craptor total (de la Florentin Iuga)asa ca nu se poate zice ca nu au fost bune.
In concluzie am prins o MARE TEAPA.
D-nu Dinu trebuia sa anunte(ca asa era frumos)ca se furajeaja.
Numai bine
PS:cred ca o sa schimbam locatia,mai degraba in Ungaria
- cristea radu
- senior
Vad ca nu a mai postat nimeni de anul trecut.
Hai ca bag eu ceva.
Am facut si eu o partida pe Livada in concediu(3-11).Pregatirile au fost intense(rulet bile,legat carlige,etc.).In fine am rezervat locul dintre cocoasa si prima casuta.
Hai ca bag eu ceva.
Am facut si eu o partida pe Livada in concediu(3-11).Pregatirile au fost intense(rulet bile,legat carlige,etc.).In fine am rezervat locul dintre cocoasa si prima casuta.
- cristea radu
- senior
- cristea radu
- senior
- cristea radu
- senior
- cristea radu
- senior
- nagy victor
- Veteran
frumoase capturi
toate-s pe 2012 ?
toate-s pe 2012 ?
Pescuitul Inainte de Toate !
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/
- FLAVIUS FBI
- utilizator
da toate capturile sunt in perioada 03-11. 05
- FLAVIUS FBI
- utilizator
plus alte citeva capturi de dimensiuni mai mici