Desfasurare Cupa Memoriala "Gabi Neamtu" ed.3
Moderator: florentiniuga
Re: Desfasurare Cupa Memoriala "Gabi Neamtu" ed.3
Felicit si eu pe toti cei ce au participat la acest frumos concurs,si imi exprim toata stima si consideratia ptr. Dan Marinita care a reusit sa faca din Sulimanu o pista excelenta ptr. concursuri la crap.
Multumesc Carp Zone (Max),ptr. initiativa.
Multumesc Carp Zone (Max),ptr. initiativa.
Felicitari tuturor participantilor!
Felicitari celor 4 echipe Smart Fishing si mai ales echipei castigatoare: Razvan Romascanu & Marius Alexe!
Felicitari d-lui Marinita pentru cum arata si se prezinta Lacul Sulimanu si lui Maxx pentru organizare!
Felicitari celor 4 echipe Smart Fishing si mai ales echipei castigatoare: Razvan Romascanu & Marius Alexe!
Felicitari d-lui Marinita pentru cum arata si se prezinta Lacul Sulimanu si lui Maxx pentru organizare!
Ultima oară modificat 07 Mai 2012, 10:50 de către adda, modificat 1 dată în total.
Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase .Si pentru cum a-ti apreciat acest lac .
Felicit toti participantii pentru sportivitatea cu care au abordat acest concurs
Max felicitari pentru organizarea acestui concurs si stiu ca nu ti-a fost usor.
Imi pare rau daca berbecutul (14,5kg)a fost cam mic dar la celalalt concurs ma revasez cu inca unul .Adica 2
Felicit toti participantii pentru sportivitatea cu care au abordat acest concurs
Max felicitari pentru organizarea acestui concurs si stiu ca nu ti-a fost usor.
Imi pare rau daca berbecutul (14,5kg)a fost cam mic dar la celalalt concurs ma revasez cu inca unul .Adica 2
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- cristian505ro
- Veteran
Un concurs cu totul la superlativ !
Ma bucur ca am reusit sa ne adunam si sa cinstim pentru a 3-a oara, memoria minunatului om care a fost Gabi Neamtu. Sa reusim sa-l pastram mereu viu in sufletele noastre si sa ne intalnim multi ani de acum incolo.
Dane felicitari pentru balta,pentru investitiile si eforturile depuse. O noua pista de concurs,foarte buna, dar si o frumoasa balta de pescuit de agrement. Am sa recomand cu caldura balta Sulimanu la toti cunoscutii mei. Toata stima si pentru cei 4 oameni ai tai care au depus un efort considerabil.Berbecutul sa stii ca a fost nemaiponenit, a fost bataie pe el!
Max de tine numai de bine si fara numar Super organizarea ! Si efortul considerabil depus si in stand. Multumesc mult pentru tot ce am prins de la tine, sper sa nu te fii suparat prea tare. Poate o sa mai avem ocazia sa fim in stand, pana atunci poate rezolvi cu " subtitrarea "
Viorele ai fost un coleg de echipa de nota 20 !
Luci ai fost un coleg de minciog foarte bun,bucatar,fotograf, o prezenta mai mult decat agreabila. Asteptam pozele,filmarile !
Felicitari castigatorilor si tuturor concurentilor !
Ma bucur ca am reusit sa ne adunam si sa cinstim pentru a 3-a oara, memoria minunatului om care a fost Gabi Neamtu. Sa reusim sa-l pastram mereu viu in sufletele noastre si sa ne intalnim multi ani de acum incolo.
Dane felicitari pentru balta,pentru investitiile si eforturile depuse. O noua pista de concurs,foarte buna, dar si o frumoasa balta de pescuit de agrement. Am sa recomand cu caldura balta Sulimanu la toti cunoscutii mei. Toata stima si pentru cei 4 oameni ai tai care au depus un efort considerabil.Berbecutul sa stii ca a fost nemaiponenit, a fost bataie pe el!
Max de tine numai de bine si fara numar Super organizarea ! Si efortul considerabil depus si in stand. Multumesc mult pentru tot ce am prins de la tine, sper sa nu te fii suparat prea tare. Poate o sa mai avem ocazia sa fim in stand, pana atunci poate rezolvi cu " subtitrarea "
Viorele ai fost un coleg de echipa de nota 20 !
Luci ai fost un coleg de minciog foarte bun,bucatar,fotograf, o prezenta mai mult decat agreabila. Asteptam pozele,filmarile !
Felicitari castigatorilor si tuturor concurentilor !
Cristian Bebesel
- IULIAN C
- carpZone team
Intaresc spusele colegului Cristian,o balta superba,cu mare potential,multumim lui Dan Marinita...un Domn asa cum il stim cu totii,baietii care lucreaza acolo de asemenea jos palaria,multumim Max pentru organizarea ireprosabila a acestui memorial.
Asa cum a subliniat si Max la festivitatea de premiere "Nici un podium fara Carp Zone"...de data asta am fost eu cel care a savarsit acest dicton si sunt fericit!
Felicitari Razvan si Marius ,felicitari Maty,felicitari Ionut Silivestru pentru locurile obtinute respectiv captura,felicitari tuturor participantilor pentru frumoasa atmosfera si pentru munca,efortul depus in conditii de caldura destul de mare pentru perioada aceasta,inca o pista de crap care promite sa ajunga foarte curand la nivelul celor deja consacrate.
Ne-am luat o portie de adrenalina destul de mare pe final,cand au fost anumite rasturnari de situatie si nu eram siguri 100% ca nu ne-a depasit cineva...o amintire frumoasa,un eveniment placut menit sa tina vie amintirea celui care a fost,este si va ramane pentru noi BLANDUL BEN !
Asa cum a subliniat si Max la festivitatea de premiere "Nici un podium fara Carp Zone"...de data asta am fost eu cel care a savarsit acest dicton si sunt fericit!
Felicitari Razvan si Marius ,felicitari Maty,felicitari Ionut Silivestru pentru locurile obtinute respectiv captura,felicitari tuturor participantilor pentru frumoasa atmosfera si pentru munca,efortul depus in conditii de caldura destul de mare pentru perioada aceasta,inca o pista de crap care promite sa ajunga foarte curand la nivelul celor deja consacrate.
Ne-am luat o portie de adrenalina destul de mare pe final,cand au fost anumite rasturnari de situatie si nu eram siguri 100% ca nu ne-a depasit cineva...o amintire frumoasa,un eveniment placut menit sa tina vie amintirea celui care a fost,este si va ramane pentru noi BLANDUL BEN !
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- catalins2008
- senior
Felicitari Max pt organizarea acestui concurs, lui Dan Marinita pt administrarea acestei balti si deasemenea participantilor si castigatorilor!
- florian serban
- Veteran
mai vrem poze
- valentin...
- Veteran
bine zis cu poze
- Alexandru Mihai
- Veteran
Ajung acasa pe la ora 20:00 si am sa mai pun poze.
- valentin...
- Veteran
SMART FISHING - prezent la datorie!
Ultima oară modificat 07 Mai 2012, 17:53 de către tibi_m, modificat 1 dată în total.
Felicitari Maxx pentru efortul depus organizarii acestui concurs, ma oftic ca nu am ajuns si eu...
Felicitari domnului Dan Marinita pt administrarea acestei minunate balti (si mai frumoasa cand totul este verdeee) si deasemenea participantilor si castigatorilor.
Felicitari domnului Dan Marinita pt administrarea acestei minunate balti (si mai frumoasa cand totul este verdeee) si deasemenea participantilor si castigatorilor.
- capanu razvan
- membru activ
felicitari Smart Fishing pt locul 1(Razvan si Marius), celorlalti castigatori, organizatorilor, participantilor, domnului Marinita. Forta SMART FISHING! bravo baieti.
felicitari castigatorilor felicitari MAX ptr organizarea acestui concurs felicitari administratiei pentru efortul depus ca aceasta locatie sa devina o pista de crap veritabila bravo DANE tine-o tot asa
- Alexandru Mihai
- Veteran