Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- florinmacri
- membru activ
Re: Zona Brasov
De Sanpaul mai are cineva vreo veste? S-a deschis si balta de 24 de ore?
Pentru cei care mai aveti astfel de probleme (inele sparte, rupte) eu ma ocup cu asa ceva. Reparatia este estetica , nu se observa inlocuirea inelului , tehnica fiind una foarte buna de inlocuire doar a pastilei. Daca il schimbi pe la reprezentante iti inlocuiesc inelul si se vede urat .
P.S. Tocmai am rezolvat si problema lui mihneabv si va poate spune daca a iesit bine sau nu.
0740771818 pt detalii
P.S. Tocmai am rezolvat si problema lui mihneabv si va poate spune daca a iesit bine sau nu.
0740771818 pt detalii
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
- andu20052005
- junior
am fost Vineri pana Duminica la Belin Plopi -----dezamagitor.....am dat cu tot ce este posibil: boilies home made, capsuna, scoica, usturoi...porumb...pelete...binenteles nada de TTX + CSL---am prins 2 crapi la 2-3 kg in 2 zile...slab de tot....partea proasa este ca au fost cam 5 capturi pe toata balta in 2 zile...Bela zicea ca depun icrele si ca din cauza asta dar erau care dadeau si langa stuf si tot nimic....a fost si foarte cald afara dar totusi ma asteptam sa prin ceva....noaptea am prins un somn de 4 kg pe care l-am si eliberat ....dar pentru 2 zile a fost dezamagitor.....eu unul am fost dezamagit.
fir intins
fir intins
claufishi scrie:Pentru cei care mai aveti astfel de probleme (inele sparte, rupte) eu ma ocup cu asa ceva. Reparatia este estetica , nu se observa inlocuirea inelului , tehnica fiind una foarte buna de inlocuire doar a pastilei. Daca il schimbi pe la reprezentante iti inlocuiesc inelul si se vede urat .
0740771818 pt detalii
A iesit foarte bine. Apelati cu incredre. Multumesc inca o data.
- daddy caddy
- senior
PESCUITUL E O ARTA!andu20052005 scrie:am fost Vineri pana Duminica la Belin Plopi -----dezamagitor.....am dat cu tot ce este posibil: boilies home made, capsuna, scoica, usturoi...porumb...pelete...binenteles nada de TTX + CSL---am prins 2 crapi la 2-3 kg in 2 zile...slab de tot....partea proasa este ca au fost cam 5 capturi pe toata balta in 2 zile...Bela zicea ca depun icrele si ca din cauza asta dar erau care dadeau si langa stuf si tot nimic....a fost si foarte cald afara dar totusi ma asteptam sa prin ceva....noaptea am prins un somn de 4 kg pe care l-am si eliberat ....dar pentru 2 zile a fost dezamagitor.....eu unul am fost dezamagit.
fir intins
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- andu20052005
- junior
sunt de acord cu tine...zile si zile....de Fish4life stiti ceva ? de la Harman....e o pastravarie acolo si o balta de crap C&R...ati fost ?
- Norocel Constantin
- junior
am fost luni 30 aprilie la cismasu in harman,per total o partida extrem de slaba,3 insi cu 9 bete sau luat aproximativ 4 kg caras 7 -8 buc la vreo 200g ,restu numa buni de dat la stiuca(pescuti) pretu este de 35 ron pe zi + 3 ron taxa de agrement pentru cine face plaja etc.o balta slaba pe care nu o recomand,intrucat am mai fost si anu trecut ,rezultatele fiind la fel de slabe.
De dumbravita are cineva informatii mai recente,cum merge de cand a venit caldura asta?
De dumbravita are cineva informatii mai recente,cum merge de cand a venit caldura asta?
Sal, am fost eu luni 30.04 am prins caras ,2.5 kg pana la 10 cam asa , cand a venit nea cu taxa, dupa 10 nici o trasatura, numai la rama si vermusti, de porumb nu sa atins nik ,am avut o undita toata ziua numai la porunb .
- STIGMA FISHING
- senior
Vreau sa va amintesc ca in acest weekend 04-06 se va desfasura concursul ZONA BRASOV pe amenajarea piscicola Stigma Fishing ,standurile de Pescuit sunt amenajate pe toata suprafata amenajari piscicole , va multumim pt intelegere ,iar concurentilor le doresc fir intins si va asteptam la Pescuit
- florinmacri
- membru activ
Ceva noutati de la Sanpaul are cineva?
Salut, am fost la Sanpaul saptamana trecuta merge ft bine la ciortanei pana in 3,5 kg. am prins vreo 15 buc (majoritatea intre 1 si 2 kg) la bile home made langa stuf pe malul opus drumului. mergea si la viermi
Balta C&R e inca in amenajare - mai au de facut standurile.
Balta C&R e inca in amenajare - mai au de facut standurile.
In al doilea weekend din iunie incercam sa facem un mini concurs amical. Daca e si Cristi de acord sa luam toata zona din capatul baltii pana la deschiderea mai mare a baltii ( partea opusa de la rulota) .
Noi o sa fim 2 sau 3 echipe si va fii de vineri seara de la ora 19 pana duminica la 14. Daca mai sunt doritori 2-3 echipe asteptam un semn . Putem sa facem si echipe de cate 3 si sa pescuim cu 6 bete si sa avem o zona mai mare de echipa , un stand jumate .
Propun 2 sticle de jack de echipa sau banii asta cum o vrea toata lumea. Este un concurs amical , un gratar , un sprit ...
Locatie Stigma Fishing Ucea
Noi o sa fim 2 sau 3 echipe si va fii de vineri seara de la ora 19 pana duminica la 14. Daca mai sunt doritori 2-3 echipe asteptam un semn . Putem sa facem si echipe de cate 3 si sa pescuim cu 6 bete si sa avem o zona mai mare de echipa , un stand jumate .
Propun 2 sticle de jack de echipa sau banii asta cum o vrea toata lumea. Este un concurs amical , un gratar , un sprit ...
Locatie Stigma Fishing Ucea
- dragan claudiu
- Veteran
Stiti cumva pe cineva din brasov care repara sau schimba inele?
am o lanseta la care sa spart ceramica de la inelul de virf....
am o lanseta la care sa spart ceramica de la inelul de virf....
- Yo_gabriel
- membru activ
Claufish e profesorul la asa ceva
- Norocel Constantin
- junior
claufishi scrie:
Pentru cei care mai aveti astfel de probleme (inele sparte, rupte) eu ma ocup cu asa ceva. Reparatia este estetica , nu se observa inlocuirea inelului , tehnica fiind una foarte buna de inlocuire doar a pastilei. Daca il schimbi pe la reprezentante iti inlocuiesc inelul si se vede urat .
0740771818 pt detalii
0740771818 pt detalii