snagov
- turboslider
- membru activ
snagov
cat ma costa sa fac permisul de pescuit pe snagov an 2012.
- florentiniuga
- Master Admin
Re: snagov
Cine ar mai vrea sa pescuiasca pe Snagov? E plin de plase si gol de peste. Pe langa asta, nici nu stiu pe unde mai ai acces la apa de baietii destepti care au vile pe tot malul, daca nu cumva esti printre ei Am glumit desigur. Daca erai, te durea in cot de permis. Daca totusi ai ambitia asta, cred ca permisul ANPA e suficient. Nu te astepta insa la ceva mai bun de rosioara, obleti, regina, platicuta... ce a mai trecut prin ochiurile monofilamentului.turboslider scrie:cat ma costa sa fac permisul de pescuit pe snagov an 2012.
Poti intra pe la Astoria,dar asa cum spune si dl Iuga...DE CE SA INTRI??????
Mai se ciuguleste niste stiuca, biban si ceva albitura.
- turboslider
- membru activ
ma duc des pe snagov in special la pescuit somn noaptea,si se m-ai prinde cate o moaca un strapazan
Daca intri pe la Astoria o sa fii taxat ("taxa de agremet") la poarta . Personal nu cred ca se mai merita cu toate ca in urma cu cativa ani mergeam in fiecare week-end cu prietenii si aveam parte de capturi capitale de platica/batca/caras/rosioara, pescuind chiar de pe pontonul din complex ( acum nici pe ponton nu mai ai voie sa stai pentru ca e "privat" si intrarea e sub lacat). Mai mergeam primavara si toamna dupa stiuca si salau cu barca dar am renuntat si la acest lucru dupa ce cineva din familie a adus acasa de la munca o sacosa cu marlite primite de la o colega care sta in Snagov. Concluziile le trageti singuri...
MLDD
- turboslider
- membru activ
veniti la el capitan ca nu se ia taxa , doar permisul de pescuit