Vand Sky pod 4 posturi
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand Sky pod 4 posturi
De vanzare Sky pod 4 posturi..Stare excelenta. Are mai putin de 10 partide si doar pe mv2.Nu prezinta urme de zgarieturi sau lovituri,clemele inchid perfect.In casa,a fost pastrat in husa si in cutia originala...Pret. 1.000-RON.NEDISCUTABIL.Pt. mai multe poze ID de mss davidconstantin06.
Doar pt.Bucuresti.Tel.0762140600.
Re: Vand Sky pod 4 posturi
Dată expediere: 5 minute în urmă
de david06
Ma abtin cu greu sa nu -ti multumesc pentru oferta....pretul este corect !!! am cerut 1000 lei sa am de unde sa scad....sarut manusitele boierule pentru oferta, mare boier..mare caracter!! reverente
tranzactie incheiata! multumesc pentru gazduire
david constantin
Dată expediere: 22 minute în urmă
de sman
Subiect: Vand Sky pod 4 posturi
david06 scrie:De vanzare Sky pod 4 posturi..Stare excelenta. Are mai putin de 10 partide si doar pe mv2.Nu prezinta urme de zgarieturi sau lovituri,clemele inchid perfect.In casa,a fost pastrat in husa si in cutia originala...Pret. 1.000-RON.NEDISCUTABIL.Pt. mai multe poze ID de mss davidconstantin06.
ofer 800 lei,
multumesc,seara frumoasa!
Dată expediere: 5 minute în urmă
de david06
Ma abtin cu greu sa nu -ti multumesc pentru oferta....pretul este corect !!! am cerut 1000 lei sa am de unde sa scad....sarut manusitele boierule pentru oferta, mare boier..mare caracter!! reverente
tranzactie incheiata! multumesc pentru gazduire
david constantin
Dată expediere: 22 minute în urmă
de sman
Subiect: Vand Sky pod 4 posturi
david06 scrie:De vanzare Sky pod 4 posturi..Stare excelenta. Are mai putin de 10 partide si doar pe mv2.Nu prezinta urme de zgarieturi sau lovituri,clemele inchid perfect.In casa,a fost pastrat in husa si in cutia originala...Pret. 1.000-RON.NEDISCUTABIL.Pt. mai multe poze ID de mss davidconstantin06.
ofer 800 lei,
multumesc,seara frumoasa!
Ultima oară modificat 03 Mai 2012, 00:09 de către sman, modificat 1 dată în total.
Vai ce chestie Ala era trimis pe privat...
Valabil
Rezervat pana maine!
Vandut...se poate inchide,multumesc!