CU RUSINE
Moderatori: mini_mic, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- terica1980
- utilizator
CU RUSINE
Citesc acest forum de ceva vreme si am tot stat sa ma gandesc daca este bine sau nu sa postez si eu ceva. Sunt din orasul Murfatlar Jud: Constanta. si hobyul meu preferat este pescuitul dar cu rusine va spun ca nu am resurse materiale sa imi achizitionez un echipament de pescuit chiar daca imi doresc acest lucru ,deoarece am un salariu fff mic care nu imi ajunge nici pentru nevoile de zi cu zi. Daca este cineva care poate sa ma ajute cu ceva echipament il primesc cu cea mai mare placere.Multumesc anticipat
- Alexandru Mihai
- Veteran
Re: CU RUSINE
Fara rusine...
Lasa un numar de telefon si te contactez eu, prietenul meu Tibi Manascu are un surplus de scule pe care vrea sa le doneze.
Lasa un numar de telefon si te contactez eu, prietenul meu Tibi Manascu are un surplus de scule pe care vrea sa le doneze.
- terica1980
- utilizator
Multumesc frumos domnule Alexandru Mihai pentru generozitatea dumneavoastra . Nr meu este : 0761504340
- Alexandru Mihai
- Veteran
Prietenul meu este la un concurs acum, termina vineri, te sun sambata.
- terica1980
- utilizator
Inca odata va multumesc din suflet
De-asta zic eu ca romanii sunt oamenii cei mai apropiati sufleteste de pa pamant!Donez si eu un rod-pod de 4 posturi,cand ajung in tara te sun si vedem cum facem sa ti-l trimit.
chiar nu imi vine a crede ca a mai ramas ceva uman intre romanii. sunt plecat din tara de ceva vreme si... credetima ca romanii (cel puti in afara ) au cam ramas fara inima . bravo bravo bravo.sanatate multa
Stai linistit Aline,ca noi romanii alti oameni nu exista,vremurile ne-au inrait.Dar cand cineva isi spune pasul cu sinceritate,numai un roman ii poate sari in ajutor.
ai mare dreptate bebe. sanatate
- terica1980
- utilizator
Multumesc enorm de mult domnului Mihai si domnului Bebe, poate vreodata o sa pot intoarce si eu favorurile inapoi . Asa cum este si vorba aceea : "Dai cu o mana si primesti cu doua"
Multumesc inca odata
Multumesc inca odata
- Alexandru Mihai
- Veteran
Salut,
Asa cum ti-am spus si la telefon peste 2 saptamani ajung si la tine cu lansete, rod-pod si multe altele.
Asa cum ti-am spus si la telefon peste 2 saptamani ajung si la tine cu lansete, rod-pod si multe altele.
- Madalin Dirla
- Veteran
Am si eu sa iti dau niste accesorii,ace,plumbi,textil etc
.
![Fir intins! ---<><](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/icon_fish.gif)
- Madalin Dirla
- Veteran
Madalin007 scrie:Am si eu sa iti dau niste accesorii,ace,plumbi,textil etc.
- terica1980
- utilizator
multumesc domnule Alexandru Mihai si cand ne intalnim o sa am si eu o atentie pentru dumneavostra. Nu este foarte mare dar macar atat cat pot si eu . Inca odata multumesc tuturor pentru raspunsuri ![Romania **==](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/55.gif)
![Romania **==](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/55.gif)
Abia acum am ajuns acasa,maine te sun si stabilim detaliile. Numai bine!