Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- andu20052005
- junior
Re: Zona Brasov
la Harman "fish4life" a fost cineva?????
balta cu 30 ron C&R.....va rog sa imi ziceti ceva pareri cei care ati fost acolo...multumesc
balta cu 30 ron C&R.....va rog sa imi ziceti ceva pareri cei care ati fost acolo...multumesc
- sergiuvarzaru
- utilizator
Salut, unde este acesta balta? Eu cunosc zona si nu stiu de ea.andu20052005 scrie:la Harman "fish4life" a fost cineva?????
- sergiuvarzaru
- utilizator
nu cumva este la pescarie.
- barbarossa
- utilizator
Pentru cei care au fost de curand la Bela: e adevarat ce spune carcotasul acesta de sibian?
http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/ ... v/bb/null/
- daddy caddy
- senior
???barbarossa scrie:Pentru cei care au fost de curand la Bela: e adevarat ce spune carcotasul acesta de sibian?
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
La editia numaru 20 a concursului ZONA BRASOV cu siguranta va participa junioru Iar la editia 25 Cupa TATA si FIU marca Doripesco senioru va primi indicatii la minciog
PS. astazi pe balta 4 Doripesco la un antrenament in vederea noului sezon copetitional. Fir Intins!!!!!!
PS. astazi pe balta 4 Doripesco la un antrenament in vederea noului sezon copetitional. Fir Intins!!!!!!
- Yo_gabriel
- membru activ
Sa-ti traiasca baiatu domnu' Maciuca ............viitorul suna bine eu mai am ceva timp pana bag batul in balta ... Fire intinse tuturor Brasovenilor
Ultima oară modificat 29 Apr 2012, 18:52 de către Yo_gabriel, modificat 1 dată în total.
nea florine, schimba si tu betele. ia unele mai puternice ca juniorul e puternic si ti le rupe. dai tu cu alea asa ca batranii si pentru el ceva la 3,5-4 lbs ca e puternic si promite.
bravo david. cel mai mare pecar.
florine ai intrat la cheltuiala dublu decat era pana acuma.
pe al meu l-a plimbat ieri jonny cu scuterul la cismasu si azi a zis ca vrea si el unu
p.s. frumoase poze domnul teo
bravo david. cel mai mare pecar.
florine ai intrat la cheltuiala dublu decat era pana acuma.
pe al meu l-a plimbat ieri jonny cu scuterul la cismasu si azi a zis ca vrea si el unu
p.s. frumoase poze domnul teo
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
super pozele Teo , tare dragut junioru Florine sa-ti traiasca
-
- Veteran
multumesc pt. incurazari si pt felicitari .noroc cu copii
-
- Veteran
oricum ,pentru ziua de azi vreau sa multumesc lui teo .mare caracter ,super baiat ,cred ca pe ziua de azi castigul meu a fost ca am avut ocazia sa- il cunosc
- daddy caddy
- senior
ATENTIE,SA ELIBERAT UN LOC LA CUPA ZONA BRASOV!PRIMUL VENIT PRIMUL SERVIT
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
Am fost si eu sambata la o partida pe balta 4 doripesco. rezultatul mai mult decat multumitor: 143 kg in 10 ore de pescuit cu 6 lansete( eu si partenerul ). Cea mai mare captura a avut 7,5 kg .
ps: stie cineva unde pot sa repart un inel de la o lanseta Daiwa?? ( printr-o minune neelucidata pana la ora asta m-am trezit in mijlocul partidei cu ceramica plesnita la inelul din varf al unei lansete- nu stiam de ce cand ridc lanseta sa arunc plumbul imi tot cadea pe jos ) spre rusinea mea am patit de 2 ori asta pana sa ma prind, cu schimbat inaintas cu tot tacamul)
Magazinul Trabucco de pe 13 decembrie nr 22.mihneaBV scrie:ps: stie cineva unde pot sa repart un inel de la o lanseta Daiwa?? ( printr-o minune neelucidata pana la ora asta m-am trezit in mijlocul partidei cu ceramica plesnita la inelul din varf al unei lansete- nu stiam de ce cand ridc lanseta sa arunc plumbul imi tot cadea pe jos ) spre rusinea mea am patit de 2 ori asta pana sa ma prind, cu schimbat inaintas cu tot tacamul)